Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisinde büyük şok! 3 ana karakter diziye veda etti!

Maraşlı dizisinde büyük şok! 3 ana karakter diziye veda etti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’de ekrana gelen TİMS&B imzalı Maraşlı dizisi, dün akşam 18. bölümüyle izleyiciyi şoke eden gelişmelere sahne oldu! Savaş’ın kaçırdığı Aziz ve İlhan, Necati’nin kendilerini tuzağa düşürdüğünü anladığında artık çok geçti. Alina Boz ve Burak Deniz’in oynadığı dizinin son yayınlanan bölümünde 3 ana karakterin birden diziye veda etmesi herkesi şoke etti!

Bu gelişmenin ardından Maraşlı tutuklanıp cezaevine gönderilirken, hikayedeki önemli isimlerin gitmesinden sonra Maraşlı’nın nasıl bir yön izleyeceği de merak konusu oldu!

Savaş, Necati hakkında büyük bir gerçeği Aziz’den öğrendi. Necati’nin aslında kendi kardeşi olmadığı bilgisi üzerine Savaş’ın intikamı da acı oldu! Türeller’den babasının ölümünün intikamını almak isteyen Savaş sonunda Aziz ve İlhan’ı elleri bağlı sandalyede otururlarken bıçakladı.

Savaş’ın “Aziz DNA testi yaptırmış yıllar önce, sen Ömer’in oğlu değilsin” sözleri üzerine büyük şok yaşayan Necati, inanmadı. Savaş, tam onu vuracakken, Suat tarafından kurtarıldı.

Hızla eve gidip kasayı açıp DNA raporunu gördü ve Aziz’in babası olduğunu öğrendi. Savaş’ın elindeki babasını ve kardeşi İlhan’ı kurtarmak için Maraşlı ile harekete geçti.

Maraşlı dizisinde büyük şok! 3 ana karakter diziye veda etti! 8

Ancak olay yerine gittiklerinde Savaş ikisini de öldürmüştü. Bir anda polisler olay yerine geldi ve Maraşlı, elinde bıçakla Savaş’ın adamını öldürdükten sonra yakalandı.

Olay yerindeki her şey, suçu Maraşlı’nın üzerine yıkmak için ayarlanmıştı. Maraşlı, tutuklandı ve müebbet hapse mahkum oldu.

Maraşlı dizisinde büyük şok! 3 ana karakter diziye veda etti! 9

Gerçek ailesine yıllarca ihanet ettiğini anlayan Necati ise yaptıkları karşısında vicdan azabıyla kendisini astı. Böylece Maraşlı dizisine 18. bölümde 3 önemli karakter veda etmiş oldu.

İlhan’ı oynayan Cemil Büyükdöğerli, Aziz’e hayat veren Kerem Atabeyoğlu ve Necati’yi oynayan Serhat Kılıç diziden ayrıldılar.

Şimdi hikayenin bundan sonrası için büyük bir sürpriz bekliyor izleyici! Zira intikamlar alındı, herkes gitti, ailenin düğümü de çözüldü. Sezon finali ile ilgili bir bilgi de gelmedi. Maraşlı’nın ömür boyu mahkumiyet alması ve Mahur’a da “Beni bir daha ziyarete gelme, hayatına bak” demesi dikkat çekti.

Maraşlı, üzerine atılı suçtan nasıl kurtulacak? Pek çok karakter diziye veda ettiği için devamında nasıl olaylar izleyiciyi bekliyor, büyük merak konusu…