Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisinde gizem kaybolunca, reytingleri alarm zillerini çalıyor!

Maraşlı dizisinde gizem kaybolunca, reytingleri alarm zillerini çalıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında bu sezonun sürpriz dizisi olarak ortaya çıkan ve büyük de ilgi gören Maraşlı dizisinin, artık yavaş yavaş hikaye kurgusunun etkileyiciliğini kaybetmeye başlamasının sonuçları ortaya çıkıyor. Burak Deniz ve Alina Boz ikilisinin başarılı işbirliği ile yükselen dizi, pazartesi rekabetinde önemli bir konum elde etmişti. Ancak dizinin bu konumundan yavaş yavaş geri çekilmekte olduğu ve reytinglerinin de düşmekte olduğu gerçeği ortada.

Maraşlı dizisine bu kadar ilgi çekici yapan konu hikayesindeki gizemli yönlerdi. Ancak bir bir bu gizemler ortaya dökülmeye başlayınca, aslında hikayenin arka planında çok da şaşırtıcı konuların olmadığı, sıradan bir intikam hikayesinin biraz abartılı şekilde sunulduğu hissiyatı oluştu.

Maraşlı dizisinde oyuncuların performansları noktasında yükselen bir çizgi var. Ama hikayenin etkileyiciliği noktasında düşen bir çekicilik de gözleniyor… Sonuç olarak büyük gizemler beklenen hikayenin perde arkası ortaya çıktıkça, yani gizemli konular bir bir yanıt buldukça, Maraşlı dizisine olan ilgi de azalıyor.

Geçtiğimiz hafta yeni bölümü Burak Deniz’in koronavirüse yakalanması nedeniyle yayınlanmayan Maraşlı dizisinin 13. bölümü dün akşam ekrandaydı.

Dizinin ortalamanın üstünde gelen reytinglerin ortalama oranlara gerilediği görülüyor. Bu ciddi bir düşüş ve ilgi azalmasını da kanıtlayan bir veri…

Tüm kişiler kategorisinde günü 7. sırada tamamlayan Maraşlı, AB grubunda 6. oldu ve ABC1’de ise ilk 10’a bile giremedi ve 11. sırada kendisine yer buldu.