Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Masalsı bir aşk hikayesi olan Ayçöreği kitabı dizi oluyor!

Masalsı bir aşk hikayesi olan Ayçöreği kitabı dizi oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zeynep Sahra’nın kitaplarını seven geniş bir okuyucu kitlesi bulunuyor. Ayçöreği isimli kitabın dizi versiyonu için çalışmaların başlaması ile birlikte bir kitap daha diziye dönüşerek geniş bir izleyici kitlesine ulaşacak.

1988 İstanbul doğumlu olan Zeynep Sahra, 2016 yılında Ayçöreği isimli kitabıyla en çok satanlar arasına girmişti. Sonrasında yeni kitaplar da yazarak hayran kitlesini genişleten Zeynep Sahra, dizi dünyasını da etkilemeye geliyor.

Ayçöreği isimli kitabın aynı isimli bir diziye dönüşeceği ortaya çıkınca sosyal medyada kitabı bilenler yorumlarıyla bu projeye destek verdi. Kum Film tarafından hazırlıklar başlatıldı. Dijital bir platformda yayınlanması beklenen dizinin yapımcılığını Meryem Beyza Er üstlendi. Ayçöreği isimli dizinin oyuncu kadrosu ve senaryonun da nasıl şekilleneceği merakla bekleniyor.

Masalsı bir aşk hikayesi olan Ayçöreği kitabı dizi oluyor! 7

Okuyucular tarafından heyecanlı ve akıcı olarak tarif edilen Ayçöreği kitabı, masalsı bir aşk hikayesini anlatıyor. Okuyanları mutlu etme özelliği de bulunan kitap, Sahra karakterinin aşk çıkmazları ve yaşadığı deneyimleri anlatıyor. Dizinin hikayesinin de bu çerçevede olması bekleniyor.