Ana sayfa Dizi Haberleri Uzak Şehrin Masalı’nı izleyici çok sevdi ama hala bir sorun var!

Uzak Şehrin Masalı’nı izleyici çok sevdi ama hala bir sorun var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzak Şehrin Masalı dizisi Fox TV ekranında pazar akşamları yayınlanıyor. Kars’ta çekimleri yapılan dizinin hikayesi izleyicileri etkiledi… Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar ve Begüm Birgören başarılı performansları ile başrolün hakkını veriyor.

Kuzey Yıldızı’nın ardından dram performansı ile yeniden setlere dönüş yapan Aslıhan Güner, hayranlarını yine mest eden bir noktada… Oyuncu için şive konusunda eleştiriler olsa da, diziye çok yakıştığı da ortada… Uzak Şehrin Masalı’nın 3. yeni bölümü 26 Eylül Pazar akşamı yayınlanacak.

Geçen hafta Yargı dizisi Kanal D’de başladı ve pazar rekabetinde öne çıktı. Bu hafta Teşkilat’ın ikinci sezonu başlıyor ve dengeler çok değişecek. Uzak Şehrin Masalı, bu iki güçlü rakibinin arasından sıyrılabilecek mi? Asıl soru işareti bu… Dizinin ilk iki bölümünün reytingleri çok da iyi olarak ifade edilemez. Bu da dizi adına tehlikenin devam ettiği anlamı taşıyor. Ancak hikaye ve oyunculuk performansları ile devam etmeyi hak eden bir proje olduğu da ortada.

Diziyi çok beğendiklerini belirten ve sosyal medyada binlerce mesaj bırakan güçlü bir izleyici grubu oluşuyor. Uzak Şehrin Masalı’nın sosyal medya etkisiyle daha geniş kitleler tarafından fark edilmesi için bu çabalar önemli.

Fox TV’nin sabırlı bir şekilde davranarak diziye destek vermesi şart. Kanalın tanıtımların yanı sıra tekrar bölümleri de hafta içine yayarak adımlar atması önemli bir gelişme oldu… Uzak Şehrin Masalı dizisi, tutkulu ve sadık bir izleyici grubunu kısa sürede oluşturabilir. Bu sayede de yoluna devam edebilir.

Tabii ki Teşkilat dizisinin ikinci sezonda çok daha güçlü geliyor olması en önemli tehlike olarak duruyor.