Ana sayfa Dizi Arşivi Masum BluTV Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Masum BluTV Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Masum, senaryosunu Berkun Oya’nın yazdığı, yönetmenliğini Seren Yüce’nin yaptığı Türk internet dizisi. Berkun Oya’nın yazdığı Bayrak adlı oyundan uyarlanan dizi, Blu TV üzerinden yayınlanmıştır. 8 Bölümden oluşan dizi final yapmasının ardından 17 Ağustos 2017 tarihinde Kanal D’de de ekranlara geldi.

Güçlü bir oyuncu kadrosunun yer aldığı dizi büyük bir ilgi gördü ve iz bıraktı. Haluk Bilginer, Nur Sürer, Ali Atay, Okan Yalabık, Serkan Keskin, Tülin Özen, Bartu Küçükçağlayan gibi isimler farklı karakterlerde dizi hayranlarını çok etkiledi…

Masum BluTV Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:

Kanal: Blu TV
Yapımcı: D Productions
Türü: Polisiye- Suç- Gizem – Dram
Yayın Tarihi: 27 Ocak- 17 Şubat 2017
Mekan: Kocaeli
Müzik: Selda Bağcan- Okan Kaya
Süresi: 60 dakika
Başrol: Haluk Bilginer, Nur Sürer, Ali Atay, Okan Yalabık, Serkan Keskin, Tülin Özen, Bartu Küçükçağlayan
Oyuncular: Mehmet Özgür, İrem Altuğ, Merve Ateş, Esra Kızıldoğan Uygur, Cem Zeynel Kılıç, Defne Halman

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=5aApSDsFd9E&list=PLfgYffThgVSkfRIziqrF38F7YBoTAFl01&index=1
Resmi internet sayfası: https://www.blutv.com/diziler/yerli/masum

GENEL İZLENİM:

Türkiye’nin ilk internet dizisi olan Masum, gizemi ve dramayı aynı anda ekranlara yansıtıyor. Dizinin gerilim dolu havası ve olay örgüsünün işleniş şekli türünün en başarılılarının arasına girmesini sağladı. BluTV’de yayınlanan Masum, polisiye ve dramayı harmanlayarak, ilk bakışta sıradan görünen bir Türk ailesinin çevresinde yaşanan sıra dışı bir hikâyeyi konu alıyor. Dijital platformda ilk yayınlandığında büyük ilgi çeken Masum daha sonra Kanal D’de de yayınlandı.

Masum BluTV Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

HİKAYESİ:

Masum, Komiser Cevdet’in ailesinin trajedisini anlatan bir gizem dizisi. Dizinin konusu, bir polis memurunun bir cinayeti araştırmak için doğduğu kasabaya geri dönmesi üzerine şekilleniyor.
Emekli Komiser Cevdet ve karısı, ömürlerinin son yıllarını şehirden uzaktaki küçük çiftlik evlerinde huzur içinde geçirmektedirler. Ta ki küçük oğulları bir gece yarısı korkunç bir haberle eve gelene kadar.
Bir kaza sonucu kardeşi ve eşini kaybeden Tarık, akli dengesini yitirmiştir ve günlerini küçük bir sahil kasabasında babası ve annesiyle beraber geçirmektedir. Ancak Komiser Yusuf’un bu kasabaya tatile gelmesinin ardından, işlerin tam olarak da böyle olmadığı yavaş yavaş ortaya çıkacak ve bir ailenin parçalanışı gözler önüne serilecektir.
Gerek her bir karakterin hikayesi ile gerekse bu hikayelerin ekrana sinematografik çekimlerle yansıtılmasıyla yayınlandığı dönemde büyük ses getiren Masum’da kimin masum olduğunu bulmak kolay olmuyor.

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Haluk Bilginer (Cevdet)
Nur Sürer (Nermin)
Ali Atay (Yusuf)
Okan Yalabık (Tarık )
Serkan Keskin (Taner )
Tülin Özen (Emel)
Bartu Küçükçağlayan (Selim )
Mehmet Özgür (Selahattin)
İrem Altuğ (Rüya)
Merve Ateş (Elif )
Esra Kızıldoğan Uygur (Feride)
Cem Zeynel Kılıç (Tunç )
Defne Halman (Aslı )

Masum BluTV Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

MEKANLAR:

Konusu ve oyuncu kadrosuyla başarılı bir performansa imza atan Masum dizisinin çekimleri Kocaeli’nde yapıldı. İstanbul’a yakın olması ve taşra ilçesini anımsatmasından dolayı tercih edilen Kocaeli’nin tüm sokakları dizi setine ev sahipliği yaptı. Yeşilin ve mavinin tüm tonlarının sergilendiği dizide Kocaeli’nin sakin ve huzur dolu atmosferi de gözlerden kaçmadı.

JENERİK:

Masum dizisinde, Selda Bağcan tarafından seslendirilen Katip Arzuhalim türküsü, Okan Kaya’nın yeniden düzenlemesi ile jenerik müziği olarak kullanılmıştır.

FRAGMANLAR:

Masum dizisinin ilk fragman Blu TV’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2017 yılının Ocak ayında yayınlandı. İlk görüntüler izleyici de büyük merak uyandırdı.

İlk Tanıtım:

Masum dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını youtube kanalındaki ‘Oynatma Listesi’ bölümünde bulabilirsiniz.

Tüm Fragmanlar:

TÜM BÖLÜMLER:

Masum dizisi 27 Ocak – 17 Şubat 2017 tarihleri arasında 1 sezon 8 bölüm olarak Blu TV’de yayınlandı. Türkiye’nin ilk internet dizisi olan Masum’un tüm bölümleri halen Blu TV’de yayınlanıyor.

Masum dizisinin tüm bölümlerini ücretli dijital platform olan Blu TV’de izleyebilirsiniz. İzlemek için lütfen tıklayınız…

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Masum dizisi izleyiciyi müzikten de mahrum bırakmıyor. Her bölümde sahnelere eşlik eden etkileyici müzikler kullanılıyor. Cem Karaca’nın 1982 yılında çıkardığı ‘Bekle Beni’ albümünde yer alan ‘Sakın Reddetme’, Sevinç Tevs’in duru sesinden dinlediğimiz ‘Ve Ben Yalnız’, Erkut Taçkın’dan ‘Sevmek İstiyorum’, Sezen Aksu’dan ‘Kaç Yıl Geçti Aradan’ şarkıları; Neşet Ertaş’tan ‘Gel Yanıma Gel’ türküsü ve seyircinin içini titreten bir çok şarkı daha…

Şarkı seçimleri, bölümlerin hissettirdiklerini yansıtmakla kalmıyor, duyguları daha da yoğunlaştırıp hikayeyi biraz daha etkileyici kılmayı başarıyor.

Şarkılar arasında dizide kendine geniş yer bulan Sezen Aksu ve Özdemir Erdoğan’ın söylediği ‘Küçük Bir Aşk Masalı’nın yer aldığı sahne ise, dizinin en dikkat çeken sahnelerinden. O  sahneyi izlemek için tıklayınız…

Masum dizisi, uyandırdığı karmaşık duygularla, tanıştırdığı şarkılarla izleyiciye farklı bir deneyim yaşatıyor.

Masum dizisinin senaristi Berkun Oya ve yönetmeni Serkan Yüce Masum’u anlatıyor…