Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Masumiyet’in İrem’i Deniz Işın ile Kazara Aşk’ın Civan’ı Ümit Kantarcılar hakkında aşk iddiası!

Masumiyet’in İrem’i Deniz Işın ile Kazara Aşk’ın Civan’ı Ümit Kantarcılar hakkında aşk iddiası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2019 yılında Her Yerde Sen dizisinde Merve karakterini canlandıran Deniz Işın, sonrasında ise Sefirin Kızı dizisindeki Sahra karakteri ile çok sevilmişti. Oyuncu, Atiye’de yer almasının yanı sıra Masumiyet dizisinde de İrem Orhun karakteri ile büyük ilgi gördü.

Leyla ile Mecnun dizisinin Exxen’de yayınlanacak olan yeni bölümlerinde yer alacak olan Deniz Işın’ın kariyerinde önü açıldı… Oyuncu, Deniz Işın hakkında bir aşk iddiası ortaya atıldı…

Star TV ekranında yayınlanan Kazara Aşk dizisinde Civan karakterini canlandıran Ümit Kantarcılar ile Deniz Işın’ın aşk yaşadıkları magazin basınında yer aldı.

Bir haftadır aşk yaşadıkları yönündeki iddialar sosyal medyaya da yansıdı. İkinin Emirgan’da bir mekanda birlikte görüldüğüne yönelik bilgiler de bu iddialar arasında bulunuyor.

Milliyet gazetesindeki habere göre, sosyal medyadan birbirlerini takip etmeyen ikilinin aşklarının duyulmasını istemediği yönünde bilgiler var.

Deniz Işın ile İbrahim Ümit Kantarcılar cephesinden ise henüz bir açıklama gelmedi.