Ana sayfa Dizi Haberleri Deniz Işın, kendisine güvenenleri Dokuz Oğuz dizisiyle yanılgıya uğratmadı!

Deniz Işın, kendisine güvenenleri Dokuz Oğuz dizisiyle yanılgıya uğratmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Dokuz Oğuz isimli asker dizisinde kadın oyuncular da öne çıkan rollerde yer alıyor. Kubilay Aka, Hakan Boyav ve Dağhan Külegeç gibi önemli erkek oyuncuların olduğu gibi; Yasemin Allen, Deniz Işın ve Sahra Şaş da projedeki dikkat çeken kadın oyunculardan oldu.

Dokuz Oğuz dizisi, silahların susmadığı ve aksiyon sahnelerinin bitmediği, dövüş sahneleriyle de zenginleştirilen bir dizi. Türk askerinin kahramanlık hikayesinde birçok izleyici ekranda erkek oyuncuların ağırlığını beklerken, kadın oyuncuların da onları dengeleyen başarılı rolleri öne çıkıyor.

Yasemin Allen ve Sahra Şaş gibi asker kıyafetleri ile izleyenleri fazlasıyla etkiliyor. Deniz Işın ise savaşçı ve gizemli bir karakter ile hayranlarını mest eden bir performans ortaya koyuyor. İkinci bölümü yayınlanmasına rağmen birçok hayranı Deniz Işın’ın cesur ve güçlü bir savaşçı kadın halini çok beğendi. Oyuncuyu bu rolde çok başarılı bulan izleyiciler, “Tam da arzu ettiğimiz gibi güçlü bir kadın rolünde” diyerek memnuniyetlerini ifade eden paylaşımlar yapıyor.

Sosyal medya ortamında Bilge karakterine olan ilgi artmaya başlarken, karakterin gizemli hali de Dokuz Oğuz dizisini daha ilginç bir yapım haline getiriyor.

Deniz Işın, kendisine güvenenleri Dokuz Oğuz dizisiyle yanılgıya uğratmadı! 7

Dişi, inatçı ve son derece zeki bir kadın olan Bige aynı zamanda iyi silah kullanan ve iyi dövüşen birisi. Deniz Işın da rolün hakkını veren performansını aldığı eğitimlere borçlu.

Bir hayranı diyor ki, “Deniz Işın her karakterin altından kalkabilecek yetenekte birisi. Bu karakterle de ne kadar yetenekli olduğunu kanıtlıyor.”

Oyuncunun tam da görmek istedikleri gibi bir karakter ile ekrana dönüş yaptığından bahseden Deniz Işın’ın hayranları, severek izlediklerini belirten yorumlarla Dokuz Oğuz dizisine destek oluyor.