Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı dizisinde bunu da gördük ya, çıldırmamak elde değil!

Masumlar Apartmanı dizisinde bunu da gördük ya, çıldırmamak elde değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanmakta olan Masumlar Apartmanı isimli dizinin 4. yeni bölümü öncesi yayınlanan ön izleme görüntüleri çarpıcı anları da gözler önüne serdi. Ezgi Mola’nın müthiş performansını görenler “çıldırmamak elde değil, bu nasıl bir oyunculuktur” diyerek sosyal medyada övgülerde bulundu.

Gerçekten de Ezgi Mola, rolünü adeta yaşıyor ve bunu da izleyicilere hissettiriyor. Babası kalp krizi geçirirken Safiye’nin en büyük derdi, içeriye yardım için giren komşular. Ayrıca ambulans çağırılması ve sağlık personelinin de eve girecek olması Safiye’ye çok ağır geliyor.

Ezgi Mola o anlarda öyle güzel bir canlandırmada bulunmuş ki, hayranları “Ne kadar acı bir durum. Sanka o adadaymışım gibi hissettim” şeklinde yorumlarda bulundu.

Babasının evin ortasında yerde öylece yattığı bir ortamda, Safiye’nin derdi ise mikroplar. Babasına dokunulmasını istemiyor “Mikrop kapacak elleme” diyor. Gülben elindeki telefonu ambulansı araması için komşuya verme konusunda tedirgin oluyor.

Safiye ise tüm bu yaşananlar karşısında babasının kalp krizi geçirdiği gerçeğini değil, evi nasıl temizleyeceğini düşünüyor.

İşte tüm bu anlarda Ezgi Mola, öyle göz alıcı bir performans sergiliyor ki, sanki gerçek hayatta da aynı Safiye… İşte o görüntüler: