Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı uzun süredir beklenen bir oyuncuyu ekrana döndürüyor!

Masumlar Apartmanı uzun süredir beklenen bir oyuncuyu ekrana döndürüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı, başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah’ı kaybetti ancak reytinglerde kazanmaya devam ediyor. Yeni sezonda yine çok iyi reytinglere ulaşan Masumlar Apartmanı dizisi ekibine, hayranlarının çok uzun süredir beklediği bir oyuncuyu kattı.

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu gibi oyuncuların yer aldığı ve izleyicileri her bölümüyle ekrana kitleyen dizi Masumlar Apartmanı oyuncu kadrosuna çok ünlü bir isimi kattı. Ekran dünyasının en sevilen oyuncularından Aslıhan Gürbüz bundan böyle Masumlar Apartmanı dizisinde Ceylan karakterini canlandıracak.

Aslıhan Gürbüz, hayranlarının çok uzun süredir ekranda görmek için sabırsızlıkla beklediği bir isim. En son Kırmızı Oda dizisinin birkaç bölümüne konuk olan oyuncu, canlandırdığı Kumru karakteriyle kendisini hayranlarına bir gösterip gitmişti. Ancak şimdi uzun süreli olarak geri dönüyor.

Masumlar Apartmanı uzun süredir beklenen bir oyuncuyu ekrana döndürüyor! 2

Türk halkının Yahşi Cazibe dizisinde canlandırdığı Azeri kadın Cazibe Abbasova karakteriyle çok sevdiği Aslıhan Gürbüz, ardından İşler Güçler, Zeytin Tepesi, Muhteşem Yüzyıl: Hürrem, Bodrum Masalı dizilerinde rol almıştı.

Aslıhan Gürbüz, 2017 yılında Star TV’de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde canlandırdığı Merve Aksak karakteriyle ise Türk dizi tarihine adını yazdırmayı başarmıştı. Yetenekli oyuncu hikayesiyle çok dikkat çeken bu dizide içten pazarlıklı ve tehlikeli Merve karakteriyle izleyici arasında sevgi nefret ilişkisi kurmayı başarmıştı.

Ancak Aslıhan Gürbüz, Ufak Tefek Cinayetler’in 2018 yılında sona ermesiyle dizi dünyasına uzun bir ara verdi. İstanbul dışına yerleşerek daha sağlıklı bir hayat yaşamaya karar verdi. Gürbüz, bu ayrılığa Kırmızı Oda’yla son verdi. TV8’de yayınlanan diziye konuk oyuncu olarak katılan Gürbüz’ün hayranları Kumru karakteri sayesinde oyuncuyla hasret giderdi.

Aslıhan Gürbüz nihayet uzun ayrılığa kesin olarak son verdi ve Masumlar Apartmanı kadrosuna dahil oldu. Aslıhan Gürbüz, Masumlar Apartmanı’nda Ceylan karakterine hayat verecek.