Ana sayfa Dizi Haberleri Birkan Sokullu farklı karakterler arıyor, bunu özellikle yapıyor!

Birkan Sokullu farklı karakterler arıyor, bunu özellikle yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Farklı karakterleri canlandırmayı kendisine hedef olarak belirleyen isimlerden birisi de Birkan Sokullu. Masumlar Apartmanı dizisindeki Han karakteri ile dram rollerinde ne kadar iyi olabileceğini ortaya koyan oyuncu, son olarak da Aşk Sanatı isimli Netflix’te yayınlanacak bir filmde rol aldı.

Esra Bilgiç ile birlikte kamera karşısına geçen ve Temmuz ayında da çekimlerin tamamlanması ile dinlenme sürecine geçen oyuncu, farklı karakterleri canlandırmayı özellikle hedeflediğini söyledi.

Bir tablo hırsızı ile Interpol’ün sanat suçları bölümünde görevli bir ajanın ilişkisini anlatan Aşk Sanatı filminin çok keyifli bir proje olduğunu söyleyen oyuncu, “Güzel bir film. Bir sanat hırsızı ile Interpol ajanının aşk hikayesini anlatan, aksiyonu bol, eğlenceli ve seyir zevki yüksek bir film olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Tarihi bir dizide yer almaktan tutun da güçlü dram rollerine, zaman zaman romantik komedi projelerinde veya aksiyon dolu işlerde görmekte olduğumuz oyuncu hep yeni heyecanlar peşinde koşuyor.

Birkan Sokullu, “Mümkün olduğu kadar öyle seçimler yapmaya çalışıyorum. O işlerin içinde oynanacak daha fazla alan buluyorum. Bir de daha farklı işlerin içinde olmak benim için de keyif verici oluyor” diyerek farklı karakterlerde yer almayı özellikle tercih ettiğini ifade etti.

Farklı karakterleri canlandırmanın zor olduğunu ve bu nedenle dinlenmeye ihtiyaç duyduğunu anlatan Birkan Sokullu, şu anda da yorgunluğunu atmaya çalıştığını söyledi.

Bir sonraki karakter öncesi kafasını boşaltması gerektiğini anlatan oyuncu, “Bundan sonra ne oynayacağımı ben de çok merak ediyorum. Arkadaşlarım ile bunun şakasını yapıyoruz. Enteresan bir şey bulacağın inşallah” diye konuştu.

Kendisine gelen projeleri okuduğunu belirten ünlü oyuncu, değerlendirme aşamasında olduğunu ve içine sinen bir proje olursa da yeniden setlere döneceğini anlattı.

Birkan Sokullu, setlere de uzun süre ara vermek niyetinde değil. Bir tatil planı olmadığını anlatan oyuncu, iyi bir iş gelir ise sete çıkma konusunda tereddüt etmeyecek gibi gözüküyor.