Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola, birçok ünlü isim gibi yapmadı dosdoğru tavır takındı!

Ezgi Mola, birçok ünlü isim gibi yapmadı dosdoğru tavır takındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ezgi Mola’nın Masumlar Apartmanı gibi çok etkili bir dizinin ardından ekranda olmaması hayranlarını çok üzen bir durum oldu. Ancak oyuncu, Alice Müzikali ile sahnelerde yer alarak yine geniş bir izleyici kitlesini kendisine hayran bıraktı.

Dünyayı Değiştiren Ayten isimli dijital dizi projesinde başrolde yer alan Ezgi Mola, Mayıs ayının başında da 4 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Mustafa Aksakallı ile aile arasında düzenlenen bir tören ile evlendi.

Evlilik konusunda 3 yıldır konuştuklarını ama pandemi sürecinin kendilerini etkilediğini anlatan Ezgi Mola, hamilelik itirafıyla da dikkatleri üzerine çekti. Oyuncu, evlilik sonrası hayatında hiçbir şey değişmediğini her şeyin eskisi gibi olduğunu da ifade etti.

Ezgi Mola, “Ne alıp götürdüğü bir şey var, ne ekstra getirdiği bir şey var. Aynı samimiyet ve aynı eğlence devam ediyor” dedi.

Hamilelik sorularını da yanıtlayan Ezgi Mola, anne olmayı kendisinin de istediğini belirterek, “İstedim ve oldu. Doğru duydunuz oldu yani, hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde gelecek diye düşünüyorum” diyerek hamileliğini duyurdu.

Birçok ünlü isim hamilelik gibi özel durumunu basından saklamayı tercih ediyor. Ancak Ezgi Mola böyle yapmak istemediğini belirterek, “Denk geldiğiniz için kalkıp da kendi kendime küçük numaralarla kaçmaya çalışmak bana yakışmaz. O yüzden de sizinle de paylaştım” açıklamasını yaptı.

Ezgi Mola, yaz döneminde bir projesinin olmadığını, dinleneceğini ve ev ile ilgili işlerle uğraşacağını açıkladı.

Masumlar Apartmanı dizisinden sonra, Erşan Kuneri isimli Netflix dizisiyle yine büyük ilgi görmüştü. Erşan Kuneri dizisinin ikinci sezonu da yaz döneminde çekilecek.