Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisiyle zirveye çıkan Ezgi Mola artık yeni bir hayata odaklandı!

Masumlar Apartmanı dizisiyle zirveye çıkan Ezgi Mola artık yeni bir hayata odaklandı!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, yer aldığı projeler ile güçlü bir yetenek gösterisinde bulundu. Özellikle de psikolojik sorunları bulunan ve bunu aşmakta zorlanan Safiye karakterini canlandırdığı Masumlar Apartmanı projesi, ünlü oyuncu için yepyeni deneyimler ortaya çıkardı.

Masumlar Apartmanı 2 sezon sürdü belki ama yıllarca birçok izleyicinin aklında iz bırakacak bir yapım olacaktır. Ezgi Mola’nın 2000’li yılların başından itibaren hem sinema hem de dizilerle setlerde çok uzun süreler yer aldığını herkes iyi biliyor.

Mesleği için birçok fedakarlık sergileyen ve önemli projelerde yeteneklerini sergileyen oyuncu, büyük deneyimler de yaşadı.

Canım Ailem dizisindeki Feride karakteri, Arkadaşım Hoş Geldin oyunundaki rolüyle akıllara yazılan Ezgi Mola, son dönemde de hem Masumlar Apartmanı hem de Alie Müzikali ile çok konuşuldu.

Dijital projesi olan Dünyayı Değiştiren Ayten dizisinde de başrolde yer alan Ezgi Mola, uzunca bir süre setlere dönmeyecek. Bunun nedeni ise oyuncunun anne olması ve çocuğuna bakmayı tercih etmesi.

2023 yılının Kasım ayında oğlu Can’ı dünyaya getiren ünlü oyuncu, artık hayatını oğluna adayacak.

Oyuncu, uzunca bir süre kariyerine ara vereceğini şu sözlerle ifade etti: “Uzun bir süre ekranlardan ve beyazperdeden uzak olacağım, çocuğumla ilgilenmek istiyorum, ekranları çok özlüyorum ama yapacak bir şey yok, çocuğumla olan zamanlar daha değerli.”