Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ezgi Mola için annelik güzel geçiyor, setlere geri dönüş zaman alacak!

Ezgi Mola için annelik güzel geçiyor, setlere geri dönüş zaman alacak!

tarafından ker_def

Ezgi Mola, anneliğin kendisi için keyifli ve güzel geçtiğini anlattı!

Ezgi Mola, anneliğin keyifli anlarını anlattı. Ünlü oyuncu, Masumlar Apartmanı isimli dizi ile birlikte çok daha geniş bir izleyici kitlesi tarafından konuşulan bir isim haline geldi.

1983 yılında dünyaya gelen oyuncu, 2022 yılında Masumlar Apartmanı bittikten sonra televizyon dizilerine ara verdi. En son Alice Müzikali ile hayranlarının karşısına çıkan oyuncu, hamileliği nedeniyle de kariyerinde durgun bir dönem geçirdi.

2023 yılının Kasım ayında oğlu Can’ı dünyaya getiren ünlü oyuncu, şu sıralarda çocuğunun bakımıyla ilgileniyor.

Anneliğin çok güzel gittiğini ve eğlenceli olduğunu belirten Ezgi Mola, “Dünyanın en güzel şeyiymiş” diye konuştu.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlara olumlu ve olumsuz çok sayıda yorum alan Ezgi Mola, hayatta iyi veya kötü insanlar olduğunu yorumların da buna göre farklılaşabildiğini anlattı.

Oyuncu, “Güzel olan yorumları görüyorum, kötü olanları görmüyorum” dedi.

Anneliğin kendisini değiştirmediğini ifade eden oyuncu, “Hassas olduğum bir konu ama daha da çocukla ilgili konular kalbime dokunur oldu. Çocuklar zaten en hassas olmamız gereken konu. Ekstra bir duygusallık geliyor insana” açıklamasında bulundu.

Çok uyku seven birisi olmadığı için uykusuzluk sorunu yaşamadığını anlatan oyuncu, oğlu Can’ın gönlünü hoş tutmak için çaba harcadığını ifade etti.

Reklam çekimleri yaptığını ama dizi ya da sinema filmlerine geri dönüş için zamana ihtiyacı olduğunu anlatan Ezgi Mola, bir süre daha setlerde yer almayacak gibi gözüküyor.

Oğlu Can ile ilgilenme konusunda kararlı olan ve onunla bir süre birlikte yaşamak istediğini anlatan Ezgi Mola, ne zaman setlere dönüş yapacağını kendisinin de bilmediğini sözlerine ekledi.