Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Masumlar Apartmanı ve Teşiklat dizileri TRT1’e ödül yağdırdı!

Masumlar Apartmanı ve Teşiklat dizileri TRT1’e ödül yağdırdı!

tarafından ker_def

Türkiye’nin en iyilerinin jüri ve halk oylamasıyla birlikte seçildiği 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde TRT, 5 ödülün sahibi oldu. TRT 1’in sevilen yapımlarından Masumlar Apartmanı’na “En İyi Kadın Oyuncu”, “En İyi Yönetmen” ve “En İyi Dizi Müziği”, Teşkilat dizisine “En İyi Erkek Oyuncu” ve TRT Spor’un %100 Futbol programına “En İyi Spor Programı” ödülü verildi.

Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 47’nci kez sahiplerini buldu. 5 Aralık akşamı Zorlu PSM’de düzenlenen törende, TRT 1’in reyting rekorları kıran dizileri “Masumlar Apartmanı” ve “Teşkilat” ile TRT Spor’un ilgiyle takip edilen programı “%100 Futbol” geceden ödülle ayrıldı.

“Masumlar Apartmanı”na üç ödül… TRT 1’de yayınlandığı ilk günden bu yana izleyicilerin beğenisini kazanan Masumlar Apartmanı, aldığı ödüllere yenilerini ekledi. Özet bölümleri dahil reyting listelerinin zirvelerinde yer alan Masumlar Apartmanı, 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde “En İyi Kadın Oyuncu”, “En İyi Yönetmen” ve “En İyi Dizi Müziği” ödüllerinin sahibi oldu.

Masumlar Apartmanı’nda Safiye ve Gülben karakterlerini canlandıran Ezgi Mola ve Merve Dizdar, Altın Kelebek Ödülleri’nde “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünün sahibi oldu. Dizinin başarılı yönetmenleri Çağrı Vila Lostuvalı ve Çiğdem Bozali ise “En İyi Yönetmen” ödülünü aldı.

Duygu dolu sahnelerine eşlik eden etkileyici müzikleriyle de dikkat çeken Masumlar Apartmanı dizisi “En İyi Dizi Müziği” ödülünün de sahibi oldu. Ödülü, dizinin müziklerini yapan Alp Yenier aldı.

Masumlar Apartmanı ve Teşiklat dizileri TRT1'e ödül yağdırdı! 30

TRT 1 ekranlarında pazar akşamları yayınlanan ve yayınlandığı gün reyting rekorları kırarak her hafta büyük bir beğeni ile izlenen “Teşkilat” dizisi, ödüllerine bir yenisini daha ekledi.

Teşkilat’ta dizinin en gözde istihbaratçılarından biri olan ve “Serdar” karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul, Altın Kelebek Ödülleri’nde “En İyi Erkek Oyuncu” ödülüne layık görüldü.

En iyi spor programı: “%100 Futbol”

Bir ekran klasiği olan TRT Spor’un ilgiyle takip edilen programı “%100 Futbol”, Altın Kelebek Ödülleri’nde “En İyi Spor Programı” seçildi. Ödülü, program sunucuları Rıdvan Dilmen ve Erbatur Ergenekon aldı.