Ana sayfa Sosyal Medya 2002 yılında güzellik yarışmasıyla tanıdığımız Azra Akın’ın yaşı ile görüntüsü şaşırtıyor!

2002 yılında güzellik yarışmasıyla tanıdığımız Azra Akın’ın yaşı ile görüntüsü şaşırtıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Azra Akın ile eşi Atakan Koru, tarihleri birbirine yakın olan doğum günlerini birleştirerek bir kutlama yaptı. Demir isimli bir oğlu bulunan çiftin mutlu halleri de kameralara yansıdı.

40 yaşı için mutlu olduğunu ifade eden Azra Akın, “Çok güzel bir yaş, mutluyum” dedi. 8 Aralık 1981 tarihinde Hollanda’da dünyaya gelen Azra Akın, mankenlik ve oyunculuk yaptı. 2002 yılında düzenlenen Miss World yarışmasını birincilikle bitirerek Dünya Güzeli unvanını kazanan Azra Akın, şimdilerde bir çocuk annesi.

Yarışmayı kazandıktan ve büyük popülerlik elde ettikten sonra Azra Akın, 2004 yılında dizi ve sinema sektörüne ilk kez adım attı.

2002 yılında güzellik yarışmasıyla tanıdığımız Azra Akın'ın yaşı ile görüntüsü şaşırtıyor! 8

Çeşitli dizilerde ve sinema filmlerinde izlediğimiz Azra Akın, en son Poyraz Karayel isimli televizyon dizisinde Çiğdem rolü ile ekranda yer aldı.

Sinemada ise 2018 yılından bu yana herhangi bir projesi olmayan oyuncu, hayranlarını bir hayli özletti.

40 yaşında olduğunu ifade eden oyuncu, “Hayat bir deneyim, bir yolculuk. Önemli olan yaşadığımız şeylerden bir şeyler öğrenmek. Ne olduysa iyi ki oldu” açıklamasını yaptı.

Son haliyle güzelliğinden ve genç görüntüsünden bir şey kaybetmediğini gösteren Azra Akın, en güzel yaş alan ünlülerden birisi olarak gösteriliyor.

2002 yılında güzellik yarışmasıyla tanıdığımız Azra Akın'ın yaşı ile görüntüsü şaşırtıyor! 9