Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya’nın itirafı, Misafir dizisinin final sebebiyle uyuşuyor!

Hazal Kaya’nın itirafı, Misafir dizisinin final sebebiyle uyuşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Kaya, birbirinden başarılı rollerde yer aldıktan sonra Misafir isimli Fox TV dizisiyle yeni sezonda yeniden hayranlarının karşısına çıktı.

Bugüne kadar canlandırdığı başarılı rollerle akılda kalan oyuncu, televizyon ekranında en son Bizim Hikaye isimli diziyle yer almıştı. Geçen sezon Menajerimi Ara dizisine konuk olarak katılmasından sonra oyuncu, yeni dizisi Misafir ile tekrar ekrana dönüş yaptı.

Netflix için Pera Palas’ta Gece Yarası isimli diziyi de çeken oyuncu, kariyer yolculuğuna üst üste projelerle devam ediyor. Misafir, bu yolculukta oyuncunun karakteri ile tam olarak bağ kuramadığı bir yapım olarak hatırlanacak.

Hazal Kaya, Gece isimli bir karaktere hayat veriyor. Zor bir çocukluk geçiren gece karakteri, sevmeyi bilmeyen ve hayata tutunma konusunda başarısız birisi olarak ortaya çıktı.

Ancak Hazal Kaya, Gece karakteri ile bağ kurmakta zorlandığını itiraf ederek, kendisi için çok zor bir rol olduğunu bir röportajında açıkladı. Hazal Kaya, Kamera Arkası isimli programdı karakteri için şu ifadeleri kullanmıştı:

“Gece, benim aslında bağ kurmakta çok zorlandığım bir karakter. Pek çok sebepten… Onu keşfetmeye çalışma süreci de çok zevkliydi benim için…”

Hazal Kaya'nın itirafı, Misafir dizisinin final sebebiyle uyuşuyor! 8

Gece’yi keşfetme süreci Hazal Kaya adına zevkli bir süreç olsa da oyuncunun rolü ile yeterince özdeşleşemediği gerçeği de dizinin yayınlanması ile ortaya çıktı.

Misafir dizisi yeterince ilgi göremedi. Burada senaryo hatalarının payı yüksek. Ancak nedenlerden birisi olarak, Hazal Kaya’yı heyecanla bekleyenlerin Gece karakterinin tam olarak oyuncu tarafından özümsenemediği gerçeğini söyleyebiliriz.

Milliyet blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, Misafir dizisiyle ilgili yaptığı değerlendirmede, hatalardan birisinin de Hazal Kaya’nın rolü ile bütünleşememesi olduğuna dikkat çekti.

Hazal Kaya'nın itirafı, Misafir dizisinin final sebebiyle uyuşuyor! 9

Anibal Güleroğlu, yazısında şu detayları öne çıkarttı:

“Zoraki bir gerginlikle ortalıkta gezinen ve sürekli dik dik bakan Gece ile olan sahnelerdeki eğretiliğe adapte olamamıştık bir türlü. Bunda Hazal Kaya’nın karakteriyle bağ kuramayışının yönlendirici olduğu muhakkaktı. Sonradan zoraki gülümsemeler ve şakalaşmalar yaşansa bile başlangıçta etkisini fazlaca gösteren bu olumsuzluktan sıyrılamadık.”

Buğra Gülsoy daha önce Kızım dizisinde Baba rolünü çok güzel canlandırmıştı. Misafir dizisinde Erdem olarak da oyuncuyu hayranları hem role yakıştırdı hem de çok iyi olduğu konusunda fikir birliği yaptı.

Hazal Kaya’nın role tam olarak kendisini veremediği itirafı ile Anibal Güleroğlu’nun değerlendirmesi bir biri ile örtüşme sergiliyor. Bu noktada Misafir dizisinin final yapmasının nedenlerinden birisinin de ünlü oyuncunun rolüne izleyicinin ısınamaması olduğunu söyleyebiliriz.