Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’nda Gülben Esat ilişkisi izleyiciyi kanser etti!

Masumlar Apartmanı’nda Gülben Esat ilişkisi izleyiciyi kanser etti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı’nda tam her şey güzele doğru gidiyor derken işler yine sarpa sardı. Özellikle de Gülben ve Esat’ın evliliği. Gülben’in evlilikten sonra değişmemesi izleyiciyi çıldırtırken hikayeden de gına gelmesine yol açtı.

TRT 1’in çok çarpıcı bir aile hikayesini ekrana getirdiği Masumlar Apartmanı ikinci sezonuyla devam ediyor. Ancak reytinglerden yana bir hayli sıkıntılı. İkinci sezonda reytinglerde düşüş yaşayan dizinin hikayesi hep aynı noktada kalmasıyla eleştiriliyor.

Masumlar Apartmanı’nın izleyiciyi en çok çıldırtan kısmı Gülben ve Esat’ın ilişkisi. Çok ciddi psikolojik sorunları olan Gülben her şeye rağmen çocukluk aşkı Esat’la evlenmişti. Esat da kendisine gelen her türlü uyarıyı göz ardı ederek Gülben’le nikah masasına oturmuştu.

Ancak düğünden sonra büyü bozuldu. Gülben’in psikolojik sorunları devam ediyor ve hiçbir gelişme göstermiyor. İşte bu durum izleyicinin artık iyice canını sıkmaya başladı. İzleyici tepkisini sosyal medyadan paylaştı.

Bir izleyici Masumlar Apartmanı’nın resmi hesabından “Gülben ile Esat’ın evliliğe alışma süreci” cümlesiyle yaptığı paylaşıma “Düzeltme* Gülben ve Esat’ın evliliği ile seyirciyi kanser etme süreci” diye yazdı.

Masumlar Apartmanı’nda Gülben Esat ilişkisi izleyiciyi kanser etti! 1

Sosyal medyada dizi eleştirileri yapan Deniz Tural da tepkisini şöyle dile getirdi: “MasumlarApartmanı karakterlerin gelişimini izlemeyi çok severim genel olarak ama özellikle Gülben cephesinde bir ileri iki geri giden bu durum fazlasıyla can sıkıcı bir hale gelmeye başladı kanaatimce. Ciddi anlamda ilerleme kat edilmesi gerekiyor. İki ileri bir geri olmalı.”

Masumlar Apartmanı’nda Gülben Esat ilişkisi izleyiciyi kanser etti! 2

Gülben’in hiçbir ilerleme göstermemesine tepki gösteren bir başka izleyici de “Gülben asla ilerlemiyor asla hep aynı yerde sayıyor evlilik ise yarar diye umut ediyorum artık çünkü onun hikayesi bu, direnmesi gerek” diye yazdı.

Masumlar Apartmanı’nda Gülben Esat ilişkisi izleyiciyi kanser etti! 3

İzleyicilerin tepkilerinden bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Masumlar Apartmanı’nda Gülben Esat ilişkisi izleyiciyi kanser etti! 4 Masumlar Apartmanı’nda Gülben Esat ilişkisi izleyiciyi kanser etti! 5