Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’ndan ayrılacağı söylenen Farah Zeynep Abdullah’tan Güldür Güldür sürprizi!

Masumlar Apartmanı’ndan ayrılacağı söylenen Farah Zeynep Abdullah’tan Güldür Güldür sürprizi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Masumlar Apartmanı dizisinde oynadığı İnci karakteri ile ekranlara gelen Farah Zeynep Abdullah’ın, TRT1’in sevilen yapımından ayrılacağı iddiaları bir süredir kulislerde konuşuluyor. Oyuncunun zor sahnelerinden ağırlığından sonra yorulduğunu ifade ederek ayrılmak istediği gündeme gelmişti.

Farah Zeynep Abdullah’ın diziden ayrılıp ayrılmayacağını sezon finalinde hep birlikte göreceğiz. 37. bölümüyle ekrana kısa bir ara vermeye hazırlanan iddialı yapım, yeni sezonda da yine ekranda olacak.

Farah Zeynep Abdullah, dizide hayat verdiği İnci karakteriyle izleyenlerin de beğenisini kazandı. Ancak ayrılık kararı ile de eleştirilerin odağına oturdu.

Oyuncu, konuyla ilgili bir açıklama yapmazken, yeni bölüm fragmanında İnci’nin evden gittiği ve hamile olma ihtimalini ortaya koyan sahnelerle de yeni gelişmelerin yaşanacağı görüldü.

Farah Zeynep Abdullah, tüm kulis söylentileri karşısında suskun kalırken, sosyal medya hesabından yaptığı bir başka paylaşımla ise dikkatleri çekti.

Oyuncu, Show TV’de yayınlanan Güldür Güldür Show’un çekimlerine katıldığını takipçilerine fotoğraflarla gösterdi. Güldür Güldür’ü canlı canlı izleme fırsatı bulduğunu söyleyen oyuncu, daha sonra kuliste Ecem Erkek ve Ali Sunal ile fotoğraf çekildi.

Masumlar Apartmanı'ndan ayrılacağı söylenen Farah Zeynep Abdullah'tan Güldür Güldür sürprizi! 9

Masumlar Apartmanı'ndan ayrılacağı söylenen Farah Zeynep Abdullah'tan Güldür Güldür sürprizi! 10

Masumlar Apartmanı'ndan ayrılacağı söylenen Farah Zeynep Abdullah'tan Güldür Güldür sürprizi! 11