Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisine konuk olan Farah Zeynep Abdullah hakkında yanlış yönlendirme

Kızılcık Şerbeti dizisine konuk olan Farah Zeynep Abdullah hakkında yanlış yönlendirme

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah son dönemlerde sosyal medya ortamında çeşitli sözleri ve tavırları ile çok konuşulan isimlerden birisiydi. Zaman zaman öne çıkan sözleri ile sosyal medyana farklı tepkiler alan oyuncu, cesur duruşu ve aykırı söylemleri ile bazı kesimlerin tepkisini de çekmişti.

Kızılcık Şerbeti isimli Show TV’de cuma akşamları yayınlanan iddialı diziye konuk oyuncu olarak katılan Abdullah, yine herkesi şaşırtan bir karakter ile çok konuşuldu.

Oyuncunun konuk olmasına rağmen rolü için para aldığına yönelik olarak sosyal medyada ortaya çıkan iddialar ise yapımcı Gold Film tarafından yalanlandı.

Yapılan açıklamada Farah Zeynep Abdullah’ın ücret almadığı ama Gold Film’in Türk Eğitim Vakfı’na destekte bulunarak bir anlaşma sağlandı ortaya çıktı. Bu durum da ünlü oyuncunun gençlerin eğitimine ne kadar önem verdiğini de ortaya koydu.

İşte Gold Film tarafından yapılan açıklama:

“Değerli oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın ücret karşılığında Kızılcık Şerbeti’ne konuk olduğu yönünde basında yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Farah Zeynep Abdullah’ın Kızılcık Şerbeti’ni severek, beğenerek takip etmesi ve Yapımcımız Faruk Turgut’la olan dostluğuna binaen dizimize konuk olmuştur.

Gold Film olarak Farah Zeynep Abdullah’ın bize verdiği destekten dolayı kendisi adına Türk Eğitim Vakfı’na bağışta bulunulmuştur…

Kızılcık Şerbeti’ne güç katan Farah Zeynep Abdullah’a teşekkür ederiz…”