Ana sayfa TV Programları Volkan Konak’ın programıyla ilgili şok gelişme!

Volkan Konak’ın programıyla ilgili şok gelişme!

tarafından zk zk

Daha önce Show TV ekranlarında yayınlanan ve büyük ilgi gören Volkan Konak’ın ‘Kuzeyin Oğlu’ programına, pek çok sanatçı katılmış ve program büyük bir ilgiyle izlenmişti. 2011-2014 yılları arasında çeşitli dönemlerde ekrana gelen program, reytinglerde de üst sıralarda yer almıştı.

Volkan Konak, kısa bir süre önce yeniden ekranlara döndü. Uzun süredir ekranda olmayan Konak, bu kez Star TV’de ekrana gelen ‘Kuzeyin Oğlu Volkan Konak’ ile yayında.

Cuma akşamları yayınlanan Konak’ın programına son olarak Şevval Sam konuk oldu. Programda birlikte pek çok güzel eseri seslendirdiler.

Şu sıralar Yasak Elma dizisiyle ekranda olan Şevval Sam, bir süredir pandemi nedeniyle konser de veremiyordu. Volkan Konak’ın programında sevenleriyle buluştu.

İkili, hem birlikte hem de tek tek şarkılar söylediler. Ancak program beklenen ilgiyi görmedi! Reytingi bekleneni altında kaldı.

Şevval Sam hayranları sosyal medyada bu anları an be an izleyerek paylaştılar ve hatta Şevval Sam etiketiyle yaptıkları paylaşımlar TT oldu.

Yine de bu durum da programı kurtaramadı! Tv100’de yer alan habere göre, Volkan Konak’ın programının yayından kaldırılması söz konusu!

Kulislerde dillendirilen iddia doğru mu, değil mi yakın zamanda ortaya çıkacaktır ama bir kaç haftadır programın reytinginin beklenenin altında olması, Star Tv’nin her an bir final kararı alacağı tahminlerini yaptırıyor!