Ana sayfa Sosyal Medya Farah Zeynep Abdullah Kızılcık Şerbeti sürprizi ile sosyal medyada yine öne çıktı

Farah Zeynep Abdullah Kızılcık Şerbeti sürprizi ile sosyal medyada yine öne çıktı

tarafından ker_def

Kızılcık Şerbeti dizisi Cuma akşamları başarılı şekilde yoluna devam ederken, projenin güçlü hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları başarının anahtarı olarak gözüküyor.

Show TV ekranında çift haneli reytingler alabilmesi ile öne çıkan Kızılcık Şerbeti dizisinin 41. yeni bölümüne yeni bir karakter dahil olacak.

Dizinin hikayesine katılacak olan Farah Zeynep Abdullah, projeye yeni bir heyecan katacak. Son dönemde sosyal medyada sıklıkla gündeme gelen ve çıkışları ile tartışma yaratma kapasitesi yüksek olan ünlü oyuncu, yeni rolünde yine hayranlarını etkileyecekti.

Farah Zeynep Abdullah Kızılcık Şerbeti sürprizi ile sosyal medyada yine öne çıktı 7

Diziye önümüzdeki hafta konuk olacak Farah Zeynep Abdullah sosyal medyanın da gündeminde bulunuyor. X’de 1 saat boyunca TT listesinde yer alarak gündeme yerleşen Farah Zeynep Abdullah konuk oyuncu olarak kısa süre hikayede kalacak.

41. yeni bölümde Dilruba karakterine hayat verecek olan oyuncu, yayınlanan yeni bölüm tanıtımıyla izleyiciyle buluştu. Tanıtımda Dilruba’nın, Ünallar’ın evine misafir olarak gelmesi merak uyandırdı.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti her cuma saat 20.00’de Show TV’de ekrana geliyor.