Ana sayfa Dizi Haberleri Med Yapım’dan çok konuşulacak bomba gibi bir dizi geliyor!

Med Yapım’dan çok konuşulacak bomba gibi bir dizi geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma, Baraj, Bizim Hikaye, Kadın, Güllerin Savaşı gibi birçok başarılı projeye imza atan Med Yapım’dan bomba gibi yeni bir proje geliyor. Bir Güney Kore uyarlaması olacak dizinin Türkçe adı belli oldu.

Aslında Med Yapım’ın yepyeni bir Güney Kore uyarlamasıyla ekranlara gelmeye hazırlandığı bir süre önce duyurulmuştu. Kore yapımı Mistresses isimli dizi için hazırlıklara başlanmıştı.

Yasak Elma dizisinden ayrılan Şafak Pekdemir’in de dizi de rol almak üzere anlaştığı kulaklara gelmişti. Dizi için yine Yasak Elma’dan ayrılan Barış Kılıç’ın adı da geçiyordu.

Med Yapım’ın yeni çekeceği Kore uyarlaması dizinin Türkçe adı belli oldu. Dizinin adının Yalancı ve Mumları olacağı açıklandı. Dizi Fox TV’de yayınlanacak.

Med Yapım'dan çok konuşulacak bomba gibi bir dizi geliyor! 7

Yalancı ve Mumları dizisi için oyuncu arayışları devam ediyor. Dizi dört kadının hikayesini anlatacağından dört kadın başrol oyuncusu gerekiyor.

Dizi, 30’lu yaşlarındaki dört kadının hayatlarını ve karmaşık ilişkilerini konu alıyor. 12 bölüm olarak çekilen dizi 2018 yılında Güney Kore’de yayınlanmıştı.