Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin 2 sezonu için yeni afişi yayınlandı

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin 2 sezonu için yeni afişi yayınlandı

tarafından ker_def

TRT 1’in sevilen dizisi “Mehmed: Fetihler Sultanı”nın yeni afişi yayınlandı. Güçlü prodüksiyonu ve etkileyici oyuncu kadrosuyla Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi olan “Mehmed: Fetihler Sultanı”nın afişi, sosyal medyada büyük beğeni toplarken dizinin yeni sezonunda izleyicileri nelerin beklediği büyük merak konusu oldu.

Tarihin en büyük hükümdarlarından Sultan Mehmed’in görkemli hayatını konu alan Mehmed: Fetihler Sultanı, ikinci sezonuyla izleyicileri tekrar ekran başına toplamaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon büyük ilgi gören ve reyting rekorları kıran dizi, 24 Eylül Salı günü TRT 1’de yeni bölümüyle izleyiciyle buluşacak.

Osmanlı tarihinin efsanevi padişahı Fatih Sultan Mehmed’in fetihlerle dolu yaşamını anlatan yapım, bu sezon da etkileyici hikayesi ve güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor. Serkan Çayoğlu, Selim Bayraktar, Serdar Gökhan, Seçkin Özdemir, Tuba Ünsal gibi isimlerin yanı sıra Ghassan Massoud ve Luka Peroš gibi uluslararası yıldızlar da dizide yer alıyor.

Yeni sezonda kadroya Korel Cezayirli, Erdal Küçükkömürcü, Ufuk Karaali, Osman Soykut ve Willma Elles gibi başarılı oyuncular da dahil oldu.

Yönetmen koltuğunda Selahaddin Sancaklı ve Yıldıray Yıldırım’ın oturduğu “Mehmed: Fetihler Sultanı”, ikinci sezonunda da izleyicilere sürükleyici bir hikaye ve güçlü performanslar sunmaya devam edecek.

“Mehmed: Fetihler Sultanı” nefes kesecek yeni bölümüyle 24 Eylül Salı günü saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında olacak.