Ana sayfa Dizi Fragmanları Mehmed Fetihler Sultanı dizisi ikinci sezonda da izleyicilerle buluşmayı sürdürecek!

Mehmed Fetihler Sultanı dizisi ikinci sezonda da izleyicilerle buluşmayı sürdürecek!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarında yayınlanan, Osmanlı tarihinin en ihtişamlı hükümdarlarından Fatih Sultan Mehmed’in hayatına ışık tutan “Mehmed: Fetihler Sultanı” 11 Haziran Salı akşamı saat 20.00’de sezon finali bölümüyle ekranlara gelecek.

Şimdiye kadar 14 bölüm yayınlanan ve Serkan Çayoğlu hayranlarının büyük beğenisini kazanan Mehmed Fetihler Sultanı dizisinin gelecek sezonda da devam edecek olması birçok izleyiciyi memnun eden bir gelişme oldu.

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinde 15. bölüm ise ilk sezonun finali olacak. Peki sezon finalinde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar:

Dimitria kalesini fetheden ve Hurufi belasını savuşturan Mehmed için artık tek hedef Konstantiniyye’dir! Bu hedef için önünde bir engel kaldığını düşünen Mehmed, Evrenosoğlu’nu huzuruna davet eder ve Orhan’ın canını alması vazifesini tevdi eder.

Hala Sultan üzerinden kurdukları planla Orhan’ı tuzağa çekmeyi amaçlayan Mehmed, hedefine ulaşıp Orhan’dan kurtulabilecek mi?

Konstantinos ise yaşadığı ağır mağlubiyetin altından kalkmak için bir oyun kurar ve dervişlerin üzerine Sfrancis’i gönderir.

Konstantinos’un amacı Türklerin burada kök salamayacağını herkese göstermektir. Sfrancis’in hücumu ise Osmanlı’yı üzerine çekmesine sebep olur. Çandarlı, Sfrancis’in üzerine yürür.

Harem’de ise oynadığı deli rolünden kurtulan Halime, Hala Sultan’ı kaçırma planı kurmaktadır. Hala Sultan ise çaresiz ölümü beklemektedir. Halime, Hala Sultan’ı kaçırabilecek mi?

Aksiyon ve gerilim dolu bölümüyle Mehmed: Fetihler Sultanı’nın sezon finali 11 Haziran Salı TRT 1’de..