Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mütevaziliği ve doğallığı ile Ahsen Eroğlu, Altın Kelebek’te göz doldurdu!

Mütevaziliği ve doğallığı ile Ahsen Eroğlu, Altın Kelebek’te göz doldurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hürriyet tarafından düzenlenen Altın Kelebek ödüllerinin 47.’si yapıldı ve birçok ünlü isim de tören için hazır bulundu. Ünlü isimlerin şıklık yarışı içine girdiği ödül töreninde Melis Sezen gibi, genç isimlerin iddialı kıyafetlerle yer aldığı da gözler önüne serildi.

Ancak Ahsen Eroğlu, daha sade ve doğal olmayı tercih etti. Kişiliğinin yansımasını ödül törenindeki sadeliği ile birleştiren Ahsen Eroğlu, Pantene Yıldızı Parlayanlar ödülünün sahibi oldu.

Cemre Baysel ve Melis Sezen ile aynı ödülü paylaşan ünlü oyuncu, siyah bir kıyafet giydi ve oldukça da zarifti… Menajerimi Ara isimli dizideki başarılı performansı ile geçen sezonun hakkında en çok konuşulan genç yıldızlarından olan Ahsen Eroğlu, ödülü de hak etti.

Oyuncu ödülünü aldıktan sonra şu açıklamayı yaptı: “Bu senenin Yıldızı Parlayanlar’ından biri olduğum için çok mutluyum. Anneme çok teşekkür ederim. Çok heyecanlıyım, hiçbir zaman fikir ayrılığına düşmediğim ekibime çok teşekkür ediyorum.”

Sade ve doğal bir oyunculuk sergileyen, kişiliğinin yansıması olan mütevaziliği de elinden bırakmayan Ahsen Eroğlu, parlayan genç yıldızlardan birisi olmanın mutluluğunu yaşıyor.