Ana sayfa Sosyal Medya Biz iki dizi batırdık! Çukur ile fenomen olan Erkan Kolçak Köstendil’in batırdığı iki dizi!

Biz iki dizi batırdık! Çukur ile fenomen olan Erkan Kolçak Köstendil’in batırdığı iki dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, Çukur dizisinde canlandırdığı Vartolu Saadettin karakteri ile büyük ilgi gördü. Oyuncu, büyük popülerlik yaşadığı bu dizinin ardından ise yeni projeleri değerlendirme aşamasında bulunuyor.

Sakal ve bıyıklarını kesen, saçlarına yeni bir tarz getiren oyuncu yeni imajı ile de dikkatleri çekiyor. 12 Numaralı Adam isimli oyununu da sahnelemeye devam eden Erkan Kolçak Köstendil, son dönemde sesinin kısılması sorunu da yaşıyor.

Tek kişilik gösterisi ile sahnelerde gördüğümüz oyuncu, yeni sezonda yeni bir dizi yer alacak mı, bu konu da bilinmiyor. Hayranları oyuncudan yeni bir dizi beklerken, Erkan Kolçak Köstendil yeni oyunu için İzmir’den sonra İstanbul’da yeniden sahne aldı.

Ünlü oyuncu eşi Cansu Tosun ile birlikte Eser Yenenler’in DJ performansını izlemeye gitti. Yanlarında Kubilay Aka’nın da bulunduğu ünlü çift neşeli halleriyle dikkatleri çekti.

Biz iki dizi batırdık! Çukur ile fenomen olan Erkan Kolçak Köstendil'in batırdığı iki dizi! 1

Erkan Kolçak Köstendil, eşi ile yeniden bir projede yer alma konusundaki soru üzerine esprili olarak şu ifadeyi kullandı: “Biz iki dizi batırdık Cansu ile… Ama sinema filmi olabilir.”

Ünlü çift 2016 ve 2017 yıllarında iki farklı dizide yer aldı… İlk olarak 2016 yılında Familya isimli dizide ilk kez birlikte rol alan Erkan Kolçak Köstendil ile Cansu Tosun, 10 bölüm süren dizinin erken final yapması ile büyük şanssızlık yaşamıştı.

Hemen ardından 2017 yılında ikili bu sefer de Bir Deli Sevda isimli dizide buluştu. 2017 yılında yayınlanan bu dizi de sadece 4 bölüm sürdü.

Biz iki dizi batırdık! Çukur ile fenomen olan Erkan Kolçak Köstendil'in batırdığı iki dizi! 2

Erkan Kolçak Köstendil, birlikte yaptıkları 2 projenin de kısa ömürlü olması nedeniyle, “Biz iki dizi batırdık” ifadesini kullanarak espri yaptı ama aynı zamanda bu bir gerçek.