Ana sayfa Dizi Haberleri Merakla beklenen Elbet Bir Gün nihayet başlıyor!

Merakla beklenen Elbet Bir Gün nihayet başlıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon elinde çok fazla dizi projesi bulunan Fox TV, bazı dizileri final yaptıkça yerlerine yenilerini yayına almaya başlıyor. Uzun süredir beklemede olan Elbet Bir Gün dizisinden de nihayet haber geldi. Dizinin ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil. Ancak ilk tanıtımın yarın ilk kez ekranda olacağı öğrenildi.

Bu sezona birçok dizi projesiyle başlayan ancak koyacak gün bulamadığı için bir kısmını elinde bekleten Fox TV, iki dizisinin final kararının ardından yenilerine yer açmaya başladı. Fox TV, bu sezon yayına giren Uzak Şehrin Masalı dizisinin, ilk üç bölümünün reytinglerinin kötü gelmesi üzerine final yapmasına karar verdi.

Kanalın, geçen sezondan devam eden Son Yaz dizisinin durumu da kritikti. Geçen sezon başarılı sonuçlar alan Son Yaz dizisi, yeni sezonda hikayenin seyri değişince reyting kaybetti. Yayıncı Fox TV de daha fazla beklemeden dizinin finaline karar verdi.

Merakla beklenen Elbet Bir Gün nihayet başlıyor! 8

Belli ki kanalda iki dizilik yer açılınca elinde bekleyen yapımlardan Elbet Bir Gün’ün ekrana gelmesi kararlaştırıldı. Zira yeni dizinin ilk tanıtımının yarın akşam yayınlanacağı belirtiliyor. Bu da demek oluyor ki Elbet Bir Gün çok yakında izleyiciyle buluşacak.

Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu, Muhammet Uzuner, Burak Yamantürk, Helin Kandemir, Ulvi Kahyaoğlu gibi önemli isimleri bir araya getiren dizinin çekimlerine uzun süre önce başlandı. Dizinin ilk sahneleri Kapadokya’da çekildi.

Merakla beklenen Elbet Bir Gün nihayet başlıyor! 9

Elbet Bir Gün’ün hikayesi şöyle olacak:

Elbet Bir Gün Feride (Sinem Ünsal), can korkusuyla eniştesi Cemil’in (Ömer Genç) yanından kaçtıktan sonra adını Gizem olarak değiştirmiştir. Kendine yeni bir hayat kuran genç kadının mutlu bir evliliği vardır.

Gizem, bir TV programında bütün ailesinin öldürülmüş olduğunu ve Cemil’in hala onun ve aşığıyla kaçmış olan ablası Nesime’nin (Şebnem Bozoklu) peşinde olduğunu öğrenir.

Nesime ve Feride’nin yolları yıllar sonra tekrar kesişir… Gizem, kendisinin ve ablasının gerçek kimlikleri ortaya çıkmasın diye uğraşırken, kocası Mehmet’in (Burak Yamantürk) de eşinden gizlediği geçmişinden gelen sırları vardır…