Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya Milano’da mücevher gibi parladı!..

Serenay Sarıkaya Milano’da mücevher gibi parladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Geçtiğimiz Haziran ayında dünyaca ünlü mücevher markası Bvlgari’nin Türkiye’deki ilk ve tek marka elçisi olarak gündeme oturan Serenay Sarıkaya markayla işbirliği çerçevesinde yıl boyunca çeşitli projelere imza atıyor.

Cüretkarlığın, geleneksel ile modernin eşsiz birleşiminin, özgünlüğün ve Roma’lı estetiğin temsilcisi, dünyanın önde gelen İtalyan lüks mücevher markası Bvlgari’nin, Serenay Sarıkaya’yı seçmesi tesadüf değil.

Serenay Sarıkaya Milano'da mücevher gibi parladı!.. 10

Türkiye’nin en başarılı ve güzel kadın oyuncularından biri olarak gösterilen Serenay Sarıkaya, global ölçekte alanlarında başarılı isimlerle gerçekleştirdiği iş birlikleriyle dikkat çeken İtalyan mücevher markası ile mükemmel bir uyum yakaladığını gözler önünde serdi.

Serenay Sarıkaya Milano'da mücevher gibi parladı!.. 11

Markayla iş birliğinin bir adımı olarak Milano’ya giden güzel yıldız pozlarıyla gündem oldu. Bvlgari’nin  gecesine katılan Serenay Sarıkaya, Milano’da da güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Güzel oyuncu, sosyal medya hesabından davetten fotoğraflar paylaştı. Sarıkaya, derin göğüs dekolteli üstüyle verdiği pozları, ‘Hazırsanız başlıyorum’ notuyla paylaştı. Sarıkaya’nın yayınladığı karelere çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Serenay Sarıkaya Milano'da mücevher gibi parladı!.. 12

Gecede iki kıyafet giyen güzel oyuncu, ikinci tercihinde beyaz mini bir elbise tercih etti. Bu defa saçlarını açık bırakan Sarıkaya güzelliğiyle göz kamaştırdı.

Serenay Sarıkaya Milano'da mücevher gibi parladı!.. 13