Ana sayfa Dizi Haberleri Merakla beklenen ‘Saklı’ dizisinin oyuncusu Fırat Çelik, sete geç kalmamak için nasıl bir yol izledi?

Merakla beklenen ‘Saklı’ dizisinin oyuncusu Fırat Çelik, sete geç kalmamak için nasıl bir yol izledi?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yıllar önce Kanal D’de yayınlanan ve unutulmaz diziler arasına giren ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisi ile geniş kitlelerce tanınan oyuncu Fırat Çelik uzun süredir yaşadığı Franda’dan İstanbul’a bir proje için geri döndü.

Çelik, Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, yeni orijinal dizisi ‘Saklı’ ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Merakla beklenen 'Saklı' dizisinin oyuncusu Fırat Çelik, sete geç kalmamak için nasıl bir yol izledi? 8

Oyuncu, çok izlenen ve pek çok ödül alan ‘The Affair’ dizisinin uyarlaması olacak ‘Saklı’da Hazar Ergüçlü ile başrolü üstleniyor. Birbirlerini yaralarından tanıyan iki evli insanın hikayesinin anlatıldığı merakla beklenen dizide, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar gibi isimler de yer alıyor. Senaryosunu Deniz Akçay’ın kaleme aldığı ve yönetmenliğini Can Teker ile birlikte yaptığı ‘Saklı’ için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Dizinin çekimlerine başlandı.

Merakla beklenen 'Saklı' dizisinin oyuncusu Fırat Çelik, sete geç kalmamak için nasıl bir yol izledi? 9

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre; Oyuncu Fırat Çelik, İstanbul trafiği yüzünden sete geç kalmamak için çareyi motosiklette buldu. Muhabirlerle sohbet eden oyuncu, ‘Her yere vaktinde ve güven içerisinde dikkatli gidiyorum. Tüm kurallara uyuyorum. Lütfen, motosiklet kullananların kurallara uymasını rica ediyorum.’ ifadelerini kullandı.