Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri atv’de bir dizi gözden düştü, diğeri bomba gibi geliyor!

atv’de bir dizi gözden düştü, diğeri bomba gibi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dram yapımları konusunda atv’nin dizilerinin ne kadar etkili olduğunu herkes iyi biliyor. Yaz ekranında da bunun bir örneğini görüyoruz. Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Merve Çağıran’ın başrollerinde yer aldığı Kalp Yarası isimli dizinin gidişatı da gayet iyi.

Yaz aylarında izleyici azlığı ve düşük olan reyting oranları Kalp Yarası etkiliyor ama çok fazla değil. Geniş bir izleyici kitlesini kendisine bağlamayı başaran dizi pazartesi akşamları milyonları ekran başına toplamakta büyük başarı sağladı. Atv bir dram dizisini daha ayağa kaldırıp güçlü bir şekilde ekranda izleyicilere sevdirmeyi başardı.

atv'de bir dizi gözden düştü, diğeri bomba gibi geliyor! 9

Kalp Yarası dizisi dışında komedi ağırlıklı Baş Belası’nı da ekrana süren atv, bu yapım ile ilgili sıkıntılar yaşıyor. İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’in başrollerinde yer aldığı Baş Belası dizisi geniş bir izleyici grubunu etkilemesi beklenirken, arzu edilen başarı sağlanamadı.

Polisiye komedi olarak ortaya çıkan Baş Belası’nın hem hikayesi hem de oyunculuk performansları izleyenler açısından çok iyi. Dizinin daha çok ilgi görmesi bekleniyordu ama bu gerçekleşmedi. atv de Baş Belası dizisinin gününü değiştirdi. Artık cuma akşamları yayınlanacak olan Baş Belası, yerini bir başka atv dizisine kaptırdı.

atv'de bir dizi gözden düştü, diğeri bomba gibi geliyor! 10

İkimizin Sırrı isimli yeni dizi de yine bir dram yapımı. Baş Belası’nın başarılı olamadığı Pazar akşamları artık İkimizin Sırrı ekranda varlık sergileyecek. Aras Aydın, Leyla Feray, Bestemsu Özdemir ve Dolunay Soysert’in başrollerinde yer aldığı dizi güçlü bir dram hikayesi ile geliyor.

Bir anne ile kızının amansız hayat mücadelesi ve başlarından geçen olaylarla dikkat çeken İkimizin Sırrı, 8 Ağustos Pazar akşamı saat 20.00’da büyük bir sınav verecek. Dizinin fragmanları çok dikkat çekti. Bakalım ilk bölüm reytingleri nasıl gelecek?

atv'de bir dizi gözden düştü, diğeri bomba gibi geliyor! 11

atv’nin dram projelerini izleyicilere sevdirebilmek gibi bir özelliği var.İkimizin Sırrı da bu türü seven birçok dizi hayranı tarafından heyecanla ve merakla beklenen bir proje konumunda.

Baş Belası ile hedeflenen gerçekleşmedi ama dram yapımı İkimizin Sırrı ile hedefler gerçekleşebilir.