Ana sayfa Sosyal Medya ‘Kefaret’in ‘Meltem’i Özge Özacar, hangi diziyi kariyerinde bir ‘ödül’ olarak görüyor.

‘Kefaret’in ‘Meltem’i Özge Özacar, hangi diziyi kariyerinde bir ‘ödül’ olarak görüyor.

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ‘Kefaret’ dizinde Meltem karakterini canlandıran Özge Özacar, Onedio’nun youtube kanalında sosyal medyadan gelen soruları yanıtladı.

Fox TV’nin geçtiğimiz günlerde final yapan ‘Kefaret’ adlı dizisinde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur gibi deneyimli isimlerle birlikte rol alan Özge Özacar, hayran olduğum, işlerini büyük bir zevkle takip ettiğim kişilerle aynı set içerisinde olmak bana ödül oldu. Kefaret ile birlikte harika bir deneyim yaşadım.’ dedi.

'Kefaret'in 'Meltem'i Özge Özacar, hangi diziyi kariyerinde bir 'ödül' olarak görüyor. 9

Müzik dinlemeyi çok sevdiğini söyleyen güzel oyuncu, ‘Genelde sevdiklerine şarkı gönderen benim, müzik dinlemeyi çok severim 15-20  yıllık bir dostum var  her doğum günümde bana aynı şarkıyı gönderir’ açıklamasını yaptı. Yalanı hiç sevmediğini belirten Özacar, yalan ile ilgili bir soruya ise, ‘Yalan söylemeyi hiç sevmem dobra ve net bir insanım’ cevabını verdi.

'Kefaret'in 'Meltem'i Özge Özacar, hangi diziyi kariyerinde bir 'ödül' olarak görüyor. 10

Erkek arkadaşı olmadığını belirten genç oyuncu, bir dönem aynı anda hem ‘Kefaret’de hem de Puhutv için çekilen ‘Seyyar’ adlı dizide rol aldığını, bazen günü bölerken panik yaşadığını ancak vaktini çok iyi değerlendiren bir insan olduğunu ve iki ekipte de çok sevdiği insanlarla çalıştığı için çok keyif aldığını ifade etti. Özge Özacar’ın en büyük tutkusu ise dans etmek, ‘dans edemediğim bir hayat düşünemiyorum’ diyen oyuncu, ‘profesyonel bir eğitim almadım ama kapı gıcırtısına oynarım diyebilirim. Kafkas danslarını merak ediyorum dans ederken de çok eğleniyorum’ şeklinde konuştu.

'Kefaret'in 'Meltem'i Özge Özacar, hangi diziyi kariyerinde bir 'ödül' olarak görüyor. 11

Arkadaş ve dostlarına çok kıymet verdiğini ifade eden Özge Özacar, Net olmayan insanları sevmediğini belirterek, ‘arkadaşlık çok kıymetli, kendi adıma mümkün mertebe arkadaş ve dostlarıma onları ne kadar çok sevdiğimi hissettirmeye çalışırım’ dedi.

Özge Özacar’ın Onedio videosunun tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;