Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Merakla beklenen Aziz dizisinden yeni bir afiş geldi; izleyici çok beğendi!

Merakla beklenen Aziz dizisinden yeni bir afiş geldi; izleyici çok beğendi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de yayınlanacak olan Aziz, şu günlerde büyük bir heyecanla beklenen dizilerden biri. İlk duyurusu yapıldığı andan bu yana büyük bir heyecan yaratan Aziz’in yayın günü hala belli değil. Ancak diziden ikinci afiş geldi. Bunu gören izleyici mutluluktan çıldırdı.

Aziz dizisinin gelişini izleyicilerde bu kadar heyecanlı kılan hiç kuşkusuz son dönemin en sevilen iki oyuncusu Damla Sönmez ve Murat Yıldırım’ı bir araya getirmesi. Damla Sönmez, en son yaz başında sona eren fenomen dizi Çukur’da Efsun karakteriyle karşımıza çıkmıştı. Murat Yıldırım ise son dizisi Ramo’nun sona ermesinden sonra bir projede yer almamıştı.

Özellikle hayran oldukları Murat Yıldırım’a hasret duyan izleyicilerin çok büyük heyecanla beklediği Aziz dizisinin yayınına çok az kaldı. Ancak ilk bölümünün ne zaman yayınlanacağı, yayın gününün ne olacağı hala açıklanmadı. İzleyici dört gözle bu bilgilerin açıklanmasını bekliyor.

Merakla beklenen Aziz dizisinden yeni bir afiş geldi; izleyici çok beğendi! 7

Damla Sönmez ve Murat Yıldırım hayranları heyecanla beklerden diziden yeni bir afiş daha geldi. Murat Yıldırım afişi Twitter hesabından paylaştı. Afişte Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas yer alıyor.

Murat Yıldırım’ın bu paylaşımı üzerine diziyi merakla bekleyen izleyicileri de coştu. Dizinin gününün ve yayın tarihinin artık açıklanmasını beklediklerini dile getiren izleyiciler afişi çok beğendiklerini de sözlerine eklediler.

Fırat Tanış, Ahmet Mümtaz Taylan, Güven Murat Akpınar, Simay Barlas gibi oyuncuların da kadrosunda yer aldığı dizi Fransız işgali altındaki Antakya’da geçecek… Çekimleri yine Antakya’da devam eden diziyi milyonlarca izleyici heyecanla bekliyor.