Ana sayfa Sosyal Medya 2021 Gökçe Bahadır için harika bir yıl oldu!

2021 Gökçe Bahadır için harika bir yıl oldu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır yeni sezonda, Fox TV ekranında Evlilik Hakkında Her Şey isimli diziyle hayranlarıyla buluştu. Dizide ‘Azra’ karakterini  canlandıran oyuncu başarılı performansı ile göz dolduruyor. Özel hayatında Emir Ersoy ile mutlu bir beraberlik yaşayan oyuncu hayatının en mutlu ve başarılı dönemlerinden birisini yaşıyor.

2021 yılının ünlü oyuncu adına altın bir yıl olduğunu söylemek mümkün. Fox TV dizisinin yanı sıra Gökçe Bahadır, Kasım ayında Netflix’de Kulüp adlı diziyle ekranda olacak. Bahadır’ın Barış Arduç’la baş rolü paylaştığı Kulüp’te, Asude Kalebek, Salih Bademci, Metin Akdülger ve Fırat Tanış gibi son derece iddialı isimler de yer alıyor. Dizi  5 Kasım’da Netflix’de izleyiciyle buluşacak.

Gökçe Bahadır 2021 yılı bitmeden beyaz perdede ise ‘Kendi Yolumda’ adlı sinema filmi ile hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Ünlü oyuncunun müzisyen Gökhan Özoğuz ile birlikte rol aldığı filmin gösterimi geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle ertelenmişti. Filmin çok yakında vizyonda olacağını Gökhan Özoğuz instagram hesabından film afişini yayınlayarak duyurdu.

2021 Gökçe Bahadır için harika bir yıl oldu! 7

Kendi Yolumda’da  Gökhan Özoğuz ve Gökçe Bahadır’ın yanı sıra, Tamer Levent ve Ferit Aktuğ gibi isimler yer alıyor.

Değişik hikayesi ile dikkat çeken filmde; Gökhan Özoğuz, Adana’da gittiği tamircide, bir tamirci çırağı olan Ömer Ali ile karşılaşır. Ömer Ali’nin kendisine dinlettiği şarkıyı beğenir ve işin peşini bırakmamasını söyler.

Baskıcı babasının yanında çalışmakta olan genç tamirci, Gökhan’a; “Sen de benimki gibi bir aileye, benim doğduğum gibi bir tamirhaneye doğsaydın, Athena Gökhan olabilir miydin?” sorusunu yöneltir. Gökhan bu sorudan etkilenir ve arabanın tamirini beklerken uykuya dalar.

Komedram türündeki filmin devamını, Gökhan’ın kendini Adana’nın zorlu mahallelerinde büyüyen bir tamirci çırağı olarak gördüğü; eğlenceli, romantik, müzik ve aksiyonla dolu rüyasından izleriz… Kendi yolunda gitmenin önemini sorgulatan, çarpıcı bir rüya.