Ana sayfa Sosyal Medya Mert Yazıcıoğlu imajını değiştirdi, yoksa yeni bir proje mi geliyor?

Mert Yazıcıoğlu imajını değiştirdi, yoksa yeni bir proje mi geliyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk 101 isimli Netflix dizisinde sonra Fox TV’de yayınlanan Zümrüdüanka dizisinin ikinci sezonunda yer alan Mert Yazıcıoğlu, sonrasında ise Exxen’de izleyicilerle geçtiğimiz gün buluşmaya başlayan Ölüm Zamanı isimli diziyle hayranlarının karşısına çıktı.

Mert Yazıcıoğlu, katıldığı bir ödül töreninde değişen imajıyla görüntülendi. Oyuncu saçlarını uzatmıştı ve bunun nedeni de çok merak ediliyordu. Bir dizi projesi mi vardı? Yoksa başka bir nedenden dolayı mı saçları uzattı? İşte bu sorular akıllara geldi.

Mert Yazıcıoğlu, “Yok, kendi keyfi yaa, uzatayım dedim” diyerek bu değişimin yeni bir proje için olmadığının altını çizdi.

Sevgilisi Afra Saraçoğlu’nun mu bu değişikliği istediği şeklindeki soruya gülümseyen Mert Yazıcıoğlu, “Hayır, öyle birbirimizin tarzına karışan insanlar değiliz” ifadesini kullandı.

Mert Yazıcıoğlu imajını değiştirdi, yoksa yeni bir proje mi geliyor? 7

BluTV’de ilk sezonu çok beğenilen Yeşilçam dizisinin ikinci sezonu için çekimlerde olan Afra Saraçoğlu bir hayli yorucu bir dönem geçiriyor. Mert Yazıcıoğlu da sevgilisi ile görüşemediklerini ifade etti. Oyuncu, “Çalışıyor, çok çalışıyor. Ben de zor görüyorum, o da beni zor geliyor” dedi.

Tatil planları olduğunu ama iptal ettiklerini anlatan oyuncu, yeni bir plan da yapacaklarını belirtti.