Ana sayfa Sosyal Medya Merve Çağıran, Kalp Yarası dizisinde bir ilke imza attı!

Merve Çağıran, Kalp Yarası dizisinde bir ilke imza attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Çocuk isimli Star TV dizisinde 1,5 yıl sonra Merve Çağıran yeniden setlere döndü. İmajı bir hayli değişen oyuncu, Hande karakteri ile Kalp Yarası dizisinde yerini aldı. Atv ekranında ilk bölümü pazartesi akşamı izleyicilerle buluşan dizi, büyük ilgi gördü.

Hande karakterinin bugüne kadar canlandırdığı karakterlerden farklı olduğunu anlatan Merve Çağıran, kariyeri için bu karakterin bir ilk olduğuna vurgu yaptı. Hande karakterinin çocuksu yönlerinin olduğunu da anlatan Çağıran, şöyle konuştu:

“Hande benim de ilk defa böyle canlandırdığım bir rol. Hande’nin biraz çocuksu yanı var. O çocuksu yanı bazı anlık hatalar yaptırabiliyor. Çünkü çocuksular istekleri ile hareket eder. Hande de öyle yapabliyor. Aslında oynaması çok keyifli bir karakter.”

Merve Çağıran, Kalp Yarası dizisinde bir ilke imza attı! 7

Alev Alev isimli dizide Ali karakterine hayat veren Toprak Can Adıgüzel de iyi bir oyunculuk sergiledikten sonra Kalp Yarası’na başrollerden birisi olarak katıldı. Dizide Ömer olarak izlediğimiz oyuncu, ekip ile ilk olarak İstanbul’da tanıştıklarını ve Antakya’da da yol arkadaşlığı yaptıklarını anlattı.

Toprak Can Adıgüzel, “Çok güzel bir setimiz var. Çok eğlenceli, çalışmayı seven, çalışmaktan hiç çekinmeyen, canla başla… Setimizdeki ekibimiz de öyle, oyuncularımız, hocamız, yapım ekibimiz herkes çok keyifli her şey” diye konuştu.

Kadroda yer alan deneyimli isimlerden Şenay Gürler de hikayedeki karakterlerin ve katmanların çok ilginç olduğuna değindi. Tomris Giritlioğlu’nun hikayesinden yola çıkılarak senaryonun yazılmasının kendisi için çok önemli olduğunu anlatan Gürler, “Çok saygı duyduğum bir insan Tomris hanım. Hikaye içerisinde karakterlerin katmanları, birbirleri ile ilişkileri son derece değişik ve ilginç geldi” diye konuştu.