Ana sayfa Dizi Haberleri Miray Daner ile Deniz Can Aktaş hayranları, Hudutsuz Sevda dizisinden ikinci sezonda yenilikler bekliyor!

Miray Daner ile Deniz Can Aktaş hayranları, Hudutsuz Sevda dizisinden ikinci sezonda yenilikler bekliyor!

tarafından ker_def

Now televizyon kanalında perşembe akşamları yayınlanmakta olan Hudutsuz Sevda isimli dizi projesi için alınan devam kararı, dizinin hayranlarını memnun etti.

Birçok projenin yayınlandığı 2023-2024 sezonunda bazı yapımlar erken veda ederken, bazı diziler için ise reytingler iyi geldiği için yeni sezon kararları alınmaya başlandı.

Hudutsuz Sevda dizisi de güçlü bir hikaye ortaya koydu ve başrolde yer alan Deniz Can Aktaş ile Miray Daner ikilisinin de izleyicileri etkilemesi ile güçlü bir sezon geride kaldı.

Medyapım tarafından hazırlanan Hudutsuz Sevda dizisinin gelecek sezonda da devam edeceğinin duyurulmuş olması izleyicileri mutlu eden bir gelişme oldu.

Dizinin sezon finalinin 30 Mayıs Perşembe akşamı ekrana geleceği açıklandı. Ayrıca yaz döneminde verilecek aradan sonra dizinin muhtemelen Eylül ayında yeniden izleyicilerin karşısında olacağı tahmin ediliyor.

Dizinin takipçileri ilk sezonda hikaye etkili olsa da daha güçlü olabileceğini düşünüyor ve yaz arasında senaristlerin hikayeyi daha ilginç hale getirmesini bekliyor. Saçma kavgalar ve entrikalar ile projenin ikinci sezonda ilerlemesinin zor olacağını düşünen dizi hayranları, senaristlerden daha güçlü bir hikaye kurgusu bekliyor.