Ana sayfa Dizi Fragmanları Hudutsuz Sevda dizisi 33. yeni bölümde Zeynep ile Halil İbrahim arasında büyük kırılma yaşanacak!

Hudutsuz Sevda dizisi 33. yeni bölümde Zeynep ile Halil İbrahim arasında büyük kırılma yaşanacak!

tarafından ker_def

Hudutsuz Sevda dizisinin 33. yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Reytingleri iyi gelen proje, sezon sonuna doğru adım adım ilerliyor.

Deniz Can Aktaş ile Miray Daner ikilisinin başrolünde yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisinin 33. yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar şöyle:

Zeynep, Halil İbrahim’e dönmemekte kararlıdır. Halil İbrahim Zeynep’i ikna etmeye çalışsa da Zeynep onu artık istemediğini söyler. Halil İbrahim acısıyla yüzleşip yoluna Zeynep olmadan devam etme kararı alır.

Didem ile yemeğe çıkan Halil İbrahim’i Zeynep restoranda görür. Plan üstüne plan yapan Nihat bir anlaşmayla Halil İbrahim’i alır. Zeynep ile Halil İbrahim’in aşkı bitecek mi?

Halil İbrahim Nihat’ın elinden nasıl kurtulacak?Zeynep, Halil İbrahim’e dönmemekte kararlıdır. Halil İbrahim Zeynep’i ikna etmeye çalışsa da Zeynep onu artık istemediğini söyler.

Halil İbrahim acısıyla yüzleşip yoluna Zeynep olmadan devam etme kararı alır. Didem ile yemeğe çıkan Halil İbrahim’i Zeynep restoranda görür.

Plan üstüne plan yapan Nihat bir anlaşmayla Halil İbrahim’i alır. Zeynep ile Halil İbrahim’in aşkı bitecek mi? Halil İbrahim Nihat’ın elinden nasıl kurtulacak?