Ana sayfa Dizi Fragmanları Yabani dizisi 35. yeni bölümde sırlar bir bir ortaya çıkıyor!

Yabani dizisi 35. yeni bölümde sırlar bir bir ortaya çıkıyor!

tarafından ker_def

Cumartesi akşamları Now televizyon kanalında yayınlanmakta olan Yabani dizisi, başarılı hikayesi ile dikkatleri çekiyor.

Salı akşamları yayınlandığı süreç içinde çok iyi reytingler alan, sosyal medyada da çok konuşulan proje, Bahar isimli rakip dizinin hızlı yükselişinin gölgesinde kalmıştı. Gün değişikliği sonrasında cumartesi akşamları izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden dizinin reytinglerinde toparlanma da görülmüştü.

Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas ikilisinin başrolünde yer aldığı Yabani dizisi projesi 35. yeni bölümde sırlar bir bir ortaya çıkmaya devam edecek. Peki yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor? İşte detaylar:

Sır duvarları yıkılır. Serhan’ın gerçek yüzünü herkes görmüştür artık. Bundan böyle kaçmaktan başka çaresi olmayan Serhan, bu uğurda Neslihan’ı rehin tutup ailesine şantaj yapmayı bile göze alır. Kardeşlerini Serhan’a kurban etmemeye kararlı olan Yaman, annelerinin kaçırıldığını çocuklardan gizlemeye çalışır. Fakat Alaz’ı bu korkunç gerçekten uzak tutması kolay olmayacaktır. Serhan’la en büyük yüzleşme artık kaçınılmazdır.

Yaman annesini kurtarmak için ne gerekirse yapmaya hazırdır. Fakat Serhan’ı deliğinden çıkarabilecek yegane güç, yine çocuklarıdır. Çağla taşıdığı vicdan azabıyla kendini yem haline getirir. Ece ise bazı gerçeklere herkesten önce ulaşır. Serhan en güvendiği şeyle, yani evlatlarıyla sınanmak üzeredir.

Neslihan ise Şebnem’le birlikte kilit altındadır ve iki kadın eteklerindeki bütün taşları dökerler. Serhan’ın baskıları, Şebnem’in erken doğum sancılarını başlatır. Bir tarafta Neslihan hem bebeği hem anneyi kurtarmak zorundadır. Bir tarafta Yaman onlara vaktinde ulaşmaya ve Serhan’ı elinden kaçırmamaya kararlıdır. Ancak zamana karşı bu yarışın sonunda herkes için çok acı kayıplar vardır