Ana sayfa Sosyal Medya Miray Daner’in son halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi!..

Miray Daner’in son halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Dijital platform Blu Tv’de seyircisiyle buluşan ‘Saygı’ dizisinin 2. sezon galası yapıldı. Dizide yer alan oyuncuların yanı sıra sanat dünyasından isimler de galaya katıldı. ‘Saygı’da ‘Helen’ karakterini canlandıran Miray Daner, verdiği kilolarla dikkat çekti.

Uzun süredir kameralara görüntü vermeyen oyuncu Miray Daner, değişimiyle göz kamaştırdı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan 22 yaşındaki oyuncu, “Bunun konu olmasına çok şaşırıyorum. İnsanlar kilo alır, verir. Çok söylenecek bir şey yok.” dedi.

Miray Daner'in son halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi!.. 8

Öte yandan geçtiğimiz yıl ağustos ayında kendisi gibi oyuncu olan Kubilay Aka ile ilişkisini noktalayan Miray Daner, “Yalnızım.” diye konuştu. Daner, geçtiğimiz haftalarda da muhabirlerin “Boran Kuzum’la çıkan aşk haberleri arkadaşlığınızı zedeliyor mu?” sorusuna “Hayır tabii ki zedelemiyor. Biz Boran’la çok yakın arkadaşız. Öyle bir şey yok aramızda.” yanıtını vermişti.

Dizinin başrol oyuncularından Boran Kuzum, babasının vefatı sebebiyle galada yer alamazken, Nejat İşler’in ise başka bir sette olduğu öğrenildi. Kadrosuna, Sarp Akkaya ile Damla Sönmez’i de dahil eden ‘Saygı 2’, nefesleri kesecek hikayesiyle 23 Eylül’de BluTV’de izleyiciyle buluşacak.

Miray Daner'in son halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi!.. 9