Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Arka Sokaklar’ı bırakan Merve Oflaz, yeni proje müjdesi verdi!

Arka Sokaklar’ı bırakan Merve Oflaz, yeni proje müjdesi verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Survivor yarışması ile büyük popülerlik kazanan Merve Oflaz, ardından dizilerde oyunculuğu ile öne çıktı. Son olarak 4 yıl boyunca Arka Sokaklar’da rol alan oyuncu, yapımdan ayrıldığını duyurdu.

Bahar komiser karakteri ile 4 sezon ekranda yer alan Merve Oflaz, 15. sezonun ardından ekibe veda etti. Bu ayrılığı kendisinin istediini bir röportajında anlatan oyuncu, çok yorulduğu için bu kararı aldığını ifade etmişti.

Bir kozmetik markasının etkinliğine katılan Merve Oflaz, kadınlar için bakım yapmanın en önemli konulardan birisi olduğunu söyledi. Oyuncu, “Haftalık rutinlerim var her zaman. Hem yüzüme hem saçıma çok iyi bakmaya çalışıyorum. Kendi tekniklerim var. Tabii ki bakım kadınlar için her şey. O yüzden elimizden geldiğince kendimize bakıyoruz” diye konuştu.

Haftada en azından bir günü insanın kendisine ayırması gerektiğini söyleyen oyuncu, diziden ayrılmasının nedeni olarak da kendisine zaman ayırmak istemesini gösterdi.

Merve Oflaz, “Başka işler yapmak istedim. Güzel bir şeyler var” diyerek yeni müjdeleri olabileceğini ifade etti. Biraz ara vermek ve sonra projelerle yoluna devam etmek niyetinde olan oyuncu, çok uzun bir ara olmayacağını da belirtti.

Oyuncu yeni projesi hakkında ise detay vermek istemediğini belirtti ve “Totem yaptım söylemeyeceğim” dedi.