Ana sayfa Sinema Kazara Aşk’ın Levent’i Çağdaş Tekin yeni rolünü buldu!

Kazara Aşk’ın Levent’i Çağdaş Tekin yeni rolünü buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yayınlanan Kazara Aşk dizisi eğlenceli bir dizi oldu. Ancak hikayeye olan ilginin azlığı reytinglerin de hep sorunlu gelmesine neden oldu… Star TV’nin 13. bölüm itibari ile final yapmasına karar vermesi de, düşük gelen reytinglerin bir sonucu…

Sude Zülal Güler ve Ümit Kantarcılar’ın başrollerinde yer aldığı Kazara Aşk dizisinde genç bir isim de dikkatleri çekti. İlk olarak Yedi Güzel Adam isimli dizi ile sektöre adım atan Çağdaş Tekin, Levent Fırat karakteri ile hikayede dikkatleri çekti.

Genç oyuncunun, bu yapımın ardından yer alacağı projesi de ortaya çıktı. Bir süredir ertelenen Bergen dizisinde hazırlıklar tamamlanmak üzere. Dizinin oyuncu kadrosuna Çağdaş Tekin’in de katıldığını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Farah Zeynep Abdullah’ın acıların kadını olarak bilinen Bergen’e hayat vereceği sinema filmde önemli isimler yer alıyor. Erdal Beşikçioğlu, Bergen’in eşi Halis Serbes olarak hikayede yer alacak

1989 yılında eşi tarafından vurularak 30 yaşında öldürülen Bergen’in acı dolu hikayesi herkesi etkileyecek.

Projede yer alacak isimler de ortaya çıkmaya devam ediyor. Kazara Aşk’ın Levent’i Çağdaş Tekin, Bergen’in küçük abisi Muhittin olarak projede yerini aldı.

Bergen’in annesi olarak da Tilbe Saran rol yapacak. Abla Mukadder karakterinde ise Damla Cercisoğlu’nu görebilirsiniz.