Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinde İfakat rolünü reddeden ünlü bakın kim?

Yalı Çapkını dizisinde İfakat rolünü reddeden ünlü bakın kim?

tarafından ker_def

Cuma akşamları Star TV ekranında yayınlanmakta olan Yalı Çapkını dizisinin önemli karakterlerinden birisi de İfakat… Gülçin Santırcıoğlu’nun başarıyla canlandırdığı bu karakter, dizinin hikayesinde önemli bir yere sahip. İzleyicilerin de sinirlerini zıplatabilen bir karakter olması nedeniyle İfakat’in bugüne kadar diziye etkisi de büyük oldu.

Gülçin Santırcıoğlu’ndan önce ise rolün teklif edildiği ünlü ismin Ceyda Düvenci olduğu ortaya çıktı.

Ceyda Düvenci, NTV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Bambaşka Sohbetler’inde oyuncu ve müzisyen Emre Altuğ’u ağırladı. Yalı Çapkını dizisinde de rol alan Emre Altuğ ile Ceyda Düvenci’nin geçmişe dayanan dostlukları bulunuyor.

Yalı Çapkını dizisinde İfakat rolünü reddeden ünlü bakın kim? 7

Ceyda Düvenci ekranda ilk kez, Yalı Çapkını’nda Gülçin Santırcıoğlu’nun canlandırdığı İfakat rolünün önce kendisine teklif edildiğini açıkladı.

Düvenci ayrıca Emre Altuğ’a “Adını görünce çok mutlu oldum ve heyecanlandım. Kabul edemediğim için o rolün Gülçin’in olduğunu öğrenince de çok mutlu oldum, içim rahatladı” açıklamasında bulundu.

Emre Altuğ ise, Yalı Çapkını’ndaki Orhan rolü için şöyle konuştu: “Rol bana geldiğinde heyecanlandım. Benim yoğun çalışma saatlerine hazır olduğum bir dönemdi. Gülçin arkadaşım, Gözde çok eski arkadaşımdı, çok mutlu olarak projeye başladım..”