Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ceyda Düvenci ile Erkan Petekkaya, 26 yıl aradan sonra bir araya geldi

Ceyda Düvenci ile Erkan Petekkaya, 26 yıl aradan sonra bir araya geldi

tarafından ker_def

1997 yılında ekranlarda sabah programı yapıyorlardı, 26 yıl sonra ilk kez bir araya geldiler. Ceyda Düvenci ve Erkan Petekkaya, o dönem “sabah şekerleri” olarak anılan sabah programında 70 bölüm ekrana gelmiş ve ünlü konukları ağırlamışlardı.

Ceyda Düvenci ve Erkan Petekkaya’nın “sabah şekeri” olduğu dönem hiç unutulmadı, kariyerleri boyunca hep hatırlandı. Ceyda Düvenci, bugün de NTV ekranlarında yayınlanan Bambaşka Sohbetler programında, “biz birbirimizin çocukluğuyuz, gençliğiyiz” diyerek Erkan Petekkaya’yı konuk etti.

Düvenci, Erkan Petekkaya için şunları söyledi: “Bugün en özel programlarımdan birini çekiyorum. Çok eski dost, güzellik yarışmasından çıktıktan sonra sabah şekeri olduğumda yanımdaydı. Dağ gibi, yakışıklı, yağız bir delikanlı. Geldi, beraber canlı yayın program sunmaya başladık. Yüreği pamuk gibi ama, saman alevi gibi bir siniri var. Sonra üzülüyor sinirlendiği zaman. Sonra sunuculuk bana göre değilmiş ben oyunculuğuma geri dönüyorum dedi, arkasına bakmadan gitti. Ne iyi yaptı giderek. Türk televizyonlarında, dizilerinde yeri doldurulamayacak jönlerden biri oldu. Mesleğine çok hakimdir, aslan gibi duruşu vardır ama, siz bilmezsiniz o çok heyecanlıdır. Eli ayağı titrer heyecandan”

Erkan Petekkaya: Benden şeker mi olur ya?

Erkan Petekkaya ise sabah şekerleri oldukları o dönem için şunları söyledi: “Programa başlarken dans ettiriyorlardı ya bize, hiç yapamıyordum. Odun gibiyim ben, hala dans edemem. Çok saçma hareketler yaptım. Ben bu işi yapamayacağım dedim, Diyarbakır’a tiyatroya geri döndüm. Ya tiyatroydu ya stüdyoydu, ben tiyatroyu seçtim. Benden şeker mi olur ya?