Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinin gerçek final nedenini Sinem Ünsal açıkladı!

Mucize Doktor dizisinin gerçek final nedenini Sinem Ünsal açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki sezon Fox TV ekranında yayınlanan Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı Nazlı karakteri ile büyük çıkış yakalayan Sinem Ünsal, dizinin final yapmasının ardından soluğu Bodrum’da aldı.

Sakin bir tatil yapmak için sezon başlamadan önce Bodrum’a gittiğini belirten Sinem Ünsal, bol bol dinlendiğini ifade etti. Mucize Doktor ekibi olarak birbirlerini çok sevdiklerini anlatan oyuncu, “Yok ayrılmadık. Biz birbirimizi çok seviyorduk. Biraz rahat ortamda da birbirimizi tanıyalım, görelim istedik. İyi ki de gelmişiz. İnsan talilde tanıyormuş arkadaşlarını” diye konuştu.

Sinem Ünsal, dizinin bir anda final kararı alınıp da bitirilmesi ile ilgili eleştirilere yanıt verdi. Oyuncu, “Bizim de içimiz buruk ama, çok tadında bittiğini düşünüyorum. Ben yapımcımızın çok cesur bir karar verdiğini düşünüyorum. Bu kadar güzel giden, reytingleri çok iyi olan bir işte… Sadece işin reytinglerine bakılmaması gerektiğini tekrar görmüş olduk. Niteliği çok önemli. Biz o niteliği yine çok yüksek bir yerde, seviyemiz çok yüksek iken bırakmış olduk. Bence çok tadında bitirdik. O yüzden o açıdan içim rahat” diye konuştu.

2 sezon yaşayan bir hastane ortamında olduklarını anlatan Sinem Ünsal, pandemi sürecinden sonra işin renginin değiştiğini anlattı. Pandemi nedeniyle birçok önlem almak durumunda kaldıklarını da anlatan Sinem Ünsal, endişe ve korku da yaşadıklarını anlattı.

Fazlaca terim ve teknik detayların olduğu Mucize Doktor dizisi için çok çalıştıklarının da altını çizen Sinem Ünsal, yorucu geçtiğini ifade etti. Oyuncu, ekibin birbirine çok destek olduğunu ve sevginin temelinde yer aldığı bir ortamda çalıştıklarını anlattı.

Özellikle tıbbi terimlerin kendilerini çok zorladığını anlatan oyuncunun açıklamalarını videoda bulabilirsiniz.