Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor ile Bir Zamanlar Çukurova reyting yarışında ezilen Yeni Hayat oldu!

Mucize Doktor ile Bir Zamanlar Çukurova reyting yarışında ezilen Yeni Hayat oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Diziler arası müthiş rekabette Perşembe akşamları öne çıkan iki yapım var. Kolay kolay da diğer kanallar bu iki dizinin yanına 3. bir yapım koymak istemiyor. Kanal D bu sezon iki diziden seken izleyicileri Yeni Hayat ile toplamak istedi ama şimdiye kadar iyi sonuçlar alınmadığı ortada.

İkinci sezonuyla Mucize Doktor, Fox TV ekranında güçlü performansını sürdürüyor. Üçüncü sezondaki Bir Zamanlar Çukurova da aynı şekilde atv ekranında çok başarılı dönem geçiriyor. Her iki dizinin de reyting yarışında birbirleri ile kıyasıya bir mücadele içinde oldukları rakamlara yansıyor.

Bir Zamanlar Çukurova, totalde 8,79 reyting ile 8,46 reyting alan Mucize Doktor dizisinin önünde yer alıyor. AB ve ABC1 gruplarında ise Mucize Doktor rakibinden çok daha iyi performans sergiliyor… Ancak her iki dizinin de kemik bir izleyici kitlesi var ve hiç bırakmıyor…

Yeni Hayat dizisi ise adeta yaşam savaşı veriyor. Dizinin 5. bölümünün aldığı reytingler rakibine bakılır ise çok da iç açıcı değil. 2’li seviyelerde dolaşan bir reyting ile Yeni Hayat dizisine Kanal D daha ne kadar tolerans gösterebilir bilinmiyor.

Mucize Doktor ile Bir Zamanlar Çukurova reyting yarışında ezilen Yeni Hayat oldu! 9

Ancak dizinin gününün değiştirilmesi de düşünülebilir. Zira, diziler konusunda temkinli adım atan Kanal D için bir yapımdan vazgeçmek o kadar da kolay değil.

1 Ekim Perşembe akşamının reytinglerde ilk 10 program listesi…

İŞTE TOTAL’DE İLK 10 PROGRAM

Mucize Doktor ile Bir Zamanlar Çukurova reyting yarışında ezilen Yeni Hayat oldu! 10

Mucize Doktor ile Bir Zamanlar Çukurova reyting yarışında ezilen Yeni Hayat oldu! 11