Ana sayfa Dizi Fragmanları Eninde sonunda bir yerde patlar bu iş! İyi Günde Kötü Günde mesajı verdi!

Eninde sonunda bir yerde patlar bu iş! İyi Günde Kötü Günde mesajı verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan İyi Günde Kötü Günde dizisinin 4. yeni bölümü 3 Ekim akşamı izleyicilerin karşısına çıkacak. Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde hem duygusal hem eğlenceli hem de görsel şölen yaşatacak anlar var…

İyi Günde Kötü Günde dizisi 4. bölümden 2. fragman yayınlandı. Dizinin doğal hayatın içinden görüntüleri izleyenlerin keyfini artıracak. Leyla ile Sarp karakterlerinin yakınlaşmalarına tanıklık edecek olan izleyiciler için verilen mesaj da çok net…

“Çok sakat ama biliyorsun değil mi, eninde sonunda bir yerde patlar bu iş.” Fragmanda verilen bu mesaj hikayenin de gidişatını anlatmaya yetiyor. Elçin Sangu ve Ozan Dolunay ikilisinin başarılı uyumu ve yüksek enerjileri ile Star TV dizisi, yine izleyicileri ekran başında keyiflendirecek sahnelerle geliyor.

Peki 4. yeni bölümde başka neler yaşanacak? İşte yeni bölümden yeni görüntüler ve özet bilgiler:

Leyla, Sarp’ın sahte iş teklifi oyununu ortaya çıkartmıştır. Artık eskisinden de güçlü ve kararlıdır. Sırf Sarp’a inat Melisa ile onlara yeryüzünün gördüğü en güzel düğünü yapacaktır. Sarp da Leyla’nın bu hamlesine karşılık vermekte geç kalmaz.

Leyla’nın gitmeme kararıyla, Sarp’ta Melisa ile birbirlerine ne kadar aşık olduklarını gösterme planı yapar. Sarp’ın annesi Perihan, Leyla’yı nereden tanıdığını anlamaya çalışmaktadır. Bu yüzden devamlı Leyla ile görüşmek ister. Sarp her seferinde bir bahane bulup ikiliyi bir araya getirmemeye çalışır.

Bu bahanelerden biri de tadım yapmak için hep beraber üniversiteden arkadaşı Ediz’in bağ evine gitmektir. Leyla, Sarp ve Melisa başlarına ne geleceklerini bilmeden bağ evine doğru bir yolculuğa çıkarlar.