Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’dan sonra Sinem Ünsal’ın yeni dizi sınavı!

Mucize Doktor’dan sonra Sinem Ünsal’ın yeni dizi sınavı!

tarafından ker_def

Proje tasarımı ve yönetmenliğini Gül Oğuz’un üstlendiği, senaryosunu Yusuf Reha Alp’in yazdığı, bölüm hikayesi ve tretmanını ise Funda Alp ile Didem Kaplan’ın birlikte kaleme aldığı Most Production imzalı FOX’un yeni dizisi “Elbet Bir Gün”de geçmişlerinden kaçan iki kız kardeşin yıllar sonra bir araya gelme hikayesi konu alınacak.

Artık Pazar akşamları Fox TV ekranında yeni bir dram dizisi bulacaksınız. Elbet Bir Gün isimli dizi 7 Kasım akşamı izleyicilerle buluşacak. Sinem Ünsal ile Şebnem Bozoklu iki kadın başrol olarak dikkat çekiyor. Erkek başrol olarak ise Burak Yamantürk kadroda bulunuyor.

Mucize Doktor'dan sonra Sinem Ünsal'ın yeni dizi sınavı! 7

İki sezon süren Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı Nazlı karakteri ile büyük bir dikkat çeken Sinem Ünsal, en iyi çıkışını bu proje ile gerçekleştirdi. Taner Ölmez ile çok iyi partnerlik süreci geçiren oyuncu, popülerliğini de fazlasıyla artırdı.

Sinem Ünsal hayranları, Mucize Doktor performansından sonra oyuncunun yeni dizisini de heyecanla bekliyor. Ünsal, hikayede hem Gizem hem de Feride isimleri ile anılacak. Karakterin iki isminin olması da hikayenin bir ayrıntısı.

Sinem Ünsal rolüyle ilgili şunları söyledi: “Karakterimin iki ismi var; Gizem ve Feride. Küçücük, savunmasız bir kız çocuğunun kendi ayakları üzerinde çok güçlü ve sağlam bir gelecek oluşturduğunu hayal edin ve sonra tam da geçmişini silmişken birdenbire karşısına çıktığını… Kendi çabalarıyla oluşturduğu o güzel ve sağlam hayatını koruyabilmek için diğer tarafı artık pas geçmemesi gerektiğini, onunla yaşaması gerektiğini görüyor. Karakterim iki farklı hayatı yaşıyor. Bu; bir oyuncu için çok büyük şans.”

Sinem Ünsal hayranları oyuncunun yeni dizisinde de yeteneklerini sergileyeceğinden emin. Yargı ve Teşkilat gibi iki önemli dizinin karşısında Elbet Bir Gün iyi bir çıkış yakalayabilir ise gelecek adına umutlu konuşmak mümkün olacak. İlk bölümün reytingleri bu noktada büyük önem taşıyor.