Ana sayfa Sosyal Medya Alp Navruz, her kadının hayalindeki erkek olmayı başarabilecek mi?

Alp Navruz, her kadının hayalindeki erkek olmayı başarabilecek mi?

tarafından ker_def

Senden Önce isimli dizide Hakan karakterini canlandırmaya başlayan Alp Navruz, yeni dizisi için bir hayli iddialı… Daha önceden yaptığı açıklamalarda rol seçimlerini senaryoya göre yaptığını, karakterin derinliğine indiğini ve hikayenin detayını senarist ile konuştuktan sonra projelere başladığını anlatan Alp Navruz, yine bambaşka bir hikaye ile hayranlarının karşısına çıktı.

Salı akşamları Kanal D ekranında Senden Önce isimli dizide başrolde yer alan oyuncu, partnerleri Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya ile birlikte zorlu bir reyting yolculuğuna çıktı.

Alp Navruz’un iyi projelerde yer alması, içinde yer aldığı işlerin güçlü hikayeler barındırması gibi hayranlarının alıştığı bir denklem var. Yine güçlü bir hikaye ile setlere dönüş yapan Alp Navruz, yeni karakteri Hakan hakkında oldukça iddialı konuştu.

Senden Önce’nin hikayesini çok dişi olarak nitelendiren başrol oyuncusu Alp Navruz, duygularını şu sözlerle anlattı:

“Hikayemiz çok dişi… Her yeni bölümde farklı bir konuyu merak edeceğiz. Hakan, geleneksel olarak Türk toplumuna çok yakın bir karakter. Her kadının hayalindeki erkeklerden biri diyebilirim. Aslında güçlü bir karakter ama gücünün sarsıldığı yanlarını da göreceğiz.“

Sinem Ünsal da Mucize Doktor dizisinde parlamıştı ve sonraki projeleri ile de son dönemin iyi çıkış yapan kadın oyuncularından birisi olmuştu.

Dizideki her karakterin çok gerçek olduğuna değinen Sinem Ünsal, “Her karakterimiz o kadar gerçek ki; hem zaafları, hem tutkuları hem de güçlü yanları var. Benim karakterim Merve, delicesine aşık oluyor ve zaafına yenik düşüyor. Bunu hayatında ilk defa yaşıyor ve nasıl davranacağını da bilmiyor. Bütün çatışmamız bununla birlikte başlıyor” açıklamasında bulundu.

“Sahra” gibi karakterlerin kendisine çok ilgi çekici geldiğine değinen Nilperi Şahinkaya ise düşüncelerini şu sözlerle anlattı:
“Sahra sözünde duran, Narsist, kimseyi sevmeyen ama bir kişiyi çok seven bir kadın. O kişiyi de kaybetmek üzere olduğu için büyük bir savaş açıyor.”