Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’nın Rüya’sı Melisa Şenolsun ruh ve beden sağlığını nasıl koruyor?

Masumlar Apartmanı’nın Rüya’sı Melisa Şenolsun ruh ve beden sağlığını nasıl koruyor?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- TRT1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisine 2. sezonunda ‘Rüya’ karakteriyle dahil olan güzel oyuncu Melisa Şenolsun Elle Dergisi’nin Kasım ayı sayısının kapağında yer aldı.

Dergiye iş ve özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan oyuncu, “Bir meselesi olan, katmanlı ve dişil rolleri oynamak daha çok ilgimi çekiyor. Karaktere daha fazla alan yaratabildiğimi hissediyorum” açıklamasını yaptı.

Aile ilişkilerine çok kıymet verdiğini belirten oyuncu “Aile ilişkilerim beni ben yapan unsurlar. Ailem benim en büyük destekçim. Bu da hayatta bana çok büyük bir güven ve konfor sağlıyor” dedi.

Masumlar Apartmanı'nın Rüya'sı Melisa Şenolsun ruh ve beden sağlığını nasıl koruyor? 8

Pek çok projede yer alan Melisa Şenolsun’un hayatında dönüm noktası olarak gördüğü bir proje yok. Oyuncu bu konuda şunları söyledi; “Beni geniş kitlelere ulaştıran birçok projede yer aldım. Hepsi çok kıymetliydi, ama dönüm noktası diyebileceğim şeyler değildi.”

Oyuncu ruh ve beden sağlığı için yoga yaptığını açıklayarak şunları söyledi. “Terazi burcuyum. Dengeyi bulmak dengeyi oturtmak arayışında adaletli olabilmek önemli benim için. Hayatta her şey dönüşüm içinde; hepimiz bir çağdan geçiyoruz. Bende kendime doğru çıktığım bir yolculuğun içindeyim.

Masumlar Apartmanı'nın Rüya'sı Melisa Şenolsun ruh ve beden sağlığını nasıl koruyor? 9

Spritüel kaynaklardan yararlanıyorum. Bana çok iyi geliyor. Yoğa ve meditasyon yapıyorum. Doğada olmayı seviyorum. İnsana geldiği yeri hatırlattığını ve denge hissiyatını tekrardan kazandırdığını düşünüyorum. Çok sık rüya görürüm. Hayal kurmanın da ruhu beslediğini düşünüyorum. ”

Melisa Şenolsun aşk hakkındaki düşüncelerini ise şu sözlerle ifade etti; “Aşkın dengeni sarsmak üzerine kurulu olduğu sanrısından ibaret olmadığını ve gerçek aşkın seni oluşunun en iyi haline taşımana yardım ettiğini düşünüyorum. Kalıcı mutluluk diye bir şey yok bence. Mutluluk anlardan ibaret ve bunun sayısını arttırabilmek de anda kalmayı arttırmakla mümkün. Bana göre an olduğu haliyle güzel.”