Ana sayfa Sosyal Medya Gökhan Alkan ile Sevda Erginci’nin kaderi Alp Navruz ve Sinem Ünsal’a benzeyebilir!

Gökhan Alkan ile Sevda Erginci’nin kaderi Alp Navruz ve Sinem Ünsal’a benzeyebilir!

tarafından ker_def

Son dönemin önemli oyuncularının yer aldığı bazı dizilerin reytinglerde düşük oranlar elde ederek yayından kaldırılması durumunu en son Alp Navruz ve Sinem Ünsal ikilisinin başrolündeki Senden Önce dizisi ile gördük.

Düşük reytingler almasının ardından Kanal D’nin devam ettirmek istemediği ortaya çıktı ve Senden Önce dizisi için 27 Şubat Salı akşamı yayınlanacak olan 3. bölümün aynı zamanda final olacağı bilgisi basına yansıdı. Oysa ki Alp Navruz ve Sinem Ünsal hayranları çok etkileyici bir hikaye ve güçlü reytingler bekliyordu.

Özellikle de Alp Navruz’un bugüne kadar çok etkili dizilerde yer alması ve çok doğru tercihler yapmış olması hayranlarını rahatlatan bir konuydu. Artık Alp Navruz’un başrolünde yer aldığı dizilerin de erken final ile bitebileceği görülmüş oldu. Sinem Ünsal da son yılların hızlı yükselen kadın oyuncularından birisi ve bu yeni dizi için hayranları çok umutluydu.

Gökhan Alkan ile Sevda Erginci'nin kaderi Alp Navruz ve Sinem Ünsal'a benzeyebilir! 7

Senden Önce isimli dizinin final yapacak olması reytinglerde yaşanan kötü performansın bir sonucu. Benzer bir durumun TRT1 ekranlarında yeni başlayan Kül Masalı isimli dizide yaşanması ihtimali de akıllara geliyor.

Gökhan Alkan ile Sevda Erginci ikilisinin başrolünde yer aldığı bu aşk dizisi kamu yayıncısı olan TRT1’de izleyicilerle buluşuyor. Özel bir kanalda olsa belki düşük reytingleri ile Kül Masalı dizisi için de erken final ihtimali konuşulurdu. Ancak TRT1’in yapımlarına daha uzun süre fırsat verdiğini iyi bilen izleyiciler en azından 13 bölüm ekranda kalabileceğine yönelik bir umut taşıyor.

İlk bölümde reytingler bir hayli düşük geldi ve Kül Masalı dizisinden çok umutlu olan izleyiciler büyük hayal kırıklığı yaşadı. İkinci bölümde reytinglerin artması yönünde bir beklenti oluştu. Tüm kişiler kategorisinde düşüş yaşanırken, AB ve ABC1 kategorilerinde bir miktar yükseliş görünüyor. Ancak dizinin daha 2’li reytinglere bile ulaşamadığı ortada dururken, olumlu konuşmak da pek mümkün değil.

Alp Navruz ve Sinem Ünsal ikilisinin dizisi Kanal D’de yani özel bir kanalda yayınlandığı için erken final kararının gelmesi şaşırtıcı olmadı.

Ancak Kül Masalı dizisi için TRT1’in böyle hızlı bir karar alması beklenmiyor. Fakat dizinin bu reytingler ile en fazla sezon sonuna kadar gitmesi mümkün olabilecek gibi gözüküyor. Tabii ki ilerleyen haftalarda yaşanacak değişimler ile birlikte TRT1’in ne yapacağının da belli olmayacağını hatırlatmak gerekiyor.